Kanser Riskini Azaltan Mucizevi Kudret Balı Karışımı!

Kudret narı ve bal ayrı ayrı birbirinden şifalı olan iki gıda. Peki bu iki şifalı gıdayı birleştirirsek? Ortaya kanser riskini azaltan mucizevi kudret balı karışımı çıkıyor! Şifalı tarifin detayları yazımızda!

Kanser Riskini Azaltan Mucizevi Kudret Balı Karışımı!
Kanserle Savaşta Kudret Balı Karışımı Doğal Tedavi Yolu!

Kudret narı ve bal alternatif tıpta sıklıkla tercih edilen şifalı gıdalardan. Bu iki gıdanın birleşiminde ise ortaya kanser riskini azaltan mucizevi kudret balı karışımı çıkıyor! Sizler için mucizevi tarifi yazdık!

KANSERE KARŞI GÜÇLÜ SAVUNMA! KUDRET BALI KARIŞIMI!

Kudret narı, kabakgiller familyasından tropik iklimlerde yetişen bir bitkidir. Meyvesi, acı bir tada sahip olan, 10-20 cm uzunluğunda, geniş bir mekik şekline sahiptir. Kudret narı, antioksidanlar, vitaminler ve mineraller bakımından zengindir.

kudret balı karışımı nedir

Dünyanın en eski gıdalarından biri ve binlerce yıldır tüketilmekte olan bal arıların çiçeklerden topladığı nektarların, arıların sindirim enzimleriyle karıştırılması ve peteklerde saklanması ile oluşan, tatlı, viskoz bir besindir. Bal, %18-20 su, %75-80 şeker, %1-3 protein, %0,5-1,5 mineral ve %0,1-0,5 diğer bileşenlerden oluşur. Kalsiyum, potasyum, magnezyum, çinko, demir gibi mineraller içeren bal sağlığa oldukça faydalı bir besindir, bağışıklığı güçlendirir, antioksidan kaynağıdır ve sindirime yardımcı olur. Tıpkı bal gibi kudret narının da vücuda pek çok faydası bulunmakta; kalp sağlığını desteklemekte, bağışıklık sistemini güçlendirmekte, enflamasyonu azaltmaya yardımcı olmaktadır. Bu iki şifalı gıdanın birleştirilmesiyle de ortaya mucizevi bir karışım çıkmaktadır. İşte kanser riskini azaltan kudret balı karışımı tarifi!

KUDRET BALI KARIŞIMI TARİFİ

Şifalı kudret balı karışımı için gerekli malzemeler:

1 adet kudret narı
1 su bardağı bal

Tarifin Yapılışı:

  • Kudret narını yıkayıp ikiye bölün.
  • Nar çekirdeklerini çıkarın ve bir kaba alın.
  • Kabın içine balı ekleyin ve iyice karıştırın.
  • Karışımı kavanoza koyun ve buzdolabında saklayın.

Hazırlanan karışımdan günde bir tatlı kaşığı tüketilebilir.

KUDRET BALI KARIŞIMI FAYDALARI

  • Kanser riskini azaltır.
  • Kan basıncını düzenlediğinden kalp ve damar sağlığını destekler.
  • Bağışıklık sisteminin güçlendirir.
  • Cilt hücrelerinin yenilenmesine ve yaraların iyileşmesine yardımcı olarak cilt sağlığını destekler.
  • Antioksidanlar ve lif bakımından zengin yapısı sindirim sisteminin düzenli çalışmasını sağlar.

KARIŞIM TÜKETİLİRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Kudret narı ve bal karışımı, bazı kişilerde yan etkilere neden olabilir. Bu yan etkiler arasında mide bulantısı, kusma ve ishal sayılabilir. Ayrıca, kudret narı ve bal karışımı, bazı ilaçlarla etkileşime girebilir. Bu nedenle, kudret narı ve bal karışımı tüketmeden önce doktorunuza danışmanız önemlidir.

kudret narı kudret narı bal karışımı