Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATO Congresium'da Şoför Esnafı ile iftar Programı’nda konuştu. Erdoğan konuşmasında, Sözlerimi bitirmeden önce ''Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan 2024 tarihinde başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki bir buçuk günlük sürede idari izinli sayılacak." ifadelerini kullandı.

Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

- Kura törenimizle birlikte deprem bölgesinde teslim ettiğimiz afet konutu sayısı 76 bini aştı. Ardından yine canlı bağlantı ile 14 kilometrelik Arnavutköy-İstanbul Havalimanı yeni metro hattının hizmete açılış törenine iştirak ettik. Böylece İstanbul'un toplam raylı sistem ağı uzunluğunu 362 kilometreye çıkardık. Son hattında devreye girmesiyle birlikte, İstanbul'un trafik çilesinin biraz daha azalacağı kanaatindeyim. Akabinde Mamak'ta toplu açılış törenimiz vardı. Mamak Belediyesi ve bakanlıklarımızın ilçemize kazandırdığı toplam 62 kalem eser, hizmet ve projeyi resmen hizmeti açtık.
- Hem deprem konutlarımızın hem metro hattımızın hem de Mamak'ta hizmete aldığımız yatırımların ülkemize milletimize ve bu yatırımlardan faydalanacak kardeşlerimize bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum Şimdi de siz şoför esnafı kardeşlerimle kucaklaşıyor şu mübarek iftar sofrasının güzelliğini birlikte paylaşıyoruz. Bu sofra biliyorsunuz muhabbet sofrası. Soframızı şereflendirdiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim kılsın diyorum.

 BAYRAM TATİLİ 9 GÜN OLACAK

- Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan 2024 tarihinde başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki 1,5 günlük sürede idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum. Böylece Salı günkü yarım günü ve Pazartesi gününü bayram tatiline ekleyerek kamu çalışanlarımıza rahatça değerlendirebilecekleri 9 günlük bir vakit verdik. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum..
# Bayram tatili # bayram tatili kaç gün