Sözleşmeli Erlerden Doğu Perinçek'e teşekkür!

TSK'da 7 yıl sınırlı görevlerinden sonra atamaları yapılmayan sözleşmeli erlerin sorununu Vatan Partisi çözdü. Erlerin atamaları 1 Mayıs'a kadar yapılacak. Güzel haberi alan sözleşmeli Erler Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

"Bu vatanın evlatlarını sahipsiz bırakmayın" diye haykırdılar. Onların sesini Vatan Partisi duydu. Sıkı eğitimlerden geçtiler. Düşman mermileri altında vatan için çarpıştılar. Türk Ordusunda 7 yıl sınırlı görevlerinden sonra atamaları yapılmayan sözleşmeli erler sorunlarını geçen ay Vatan Partisi'ne iletmişti.

Erlerin sorunlarını çözmek için Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek harekete geçti. Girişimlerin ardından Çalışma Bakanlığı taleplere yanıt verdi. "Genel Başkanımız Doğu Perinçek sayesinde bu sorunu çözdük" diyen sözleşmeli erler, Perinçek'e İstanbul'da teşekkür ziyareti yaptı.

Erlerle birlikte kameralar karşısına geçen Perinçek, kamuya personel alırken sözleşmeli erlerin öncelikli olması gerektiğini belirtti. . Erlerin atamalarının 1 Mayıs'a kadar yapılması bekleniyor.

Kaynak: Ulusal Kanal Haber Merkezi

# sözleşmeli er # Doğu Perinçek # vatan partisi