Türk milletine hakaret eden Kolivar gözaltına alındı

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar’ın "Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir. Bizim toplum ekmek ile doyduğu için 20 senedir başında böyle yöneticiler duruyor." Sözleri İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığını harekete geçirdi.

Türk milletine hakaret eden Kolivar gözaltına alındı
Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar’ın "Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir. Bizim toplum ekmek ile doyduğu için 20 senedir başında böyle yöneticiler duruyor." Sözleri İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığını harekete geçirdi

Katıldığı televizyon programında "Ekmek aptal toplumların gıda maddesidir" diyen Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar gözaltına alındı.

"Türk milletini, devleti, devletin kurum ve organlarını aşağılamak" suçundan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Kolivar’ın soruşturma kapsamında Başsavcılığın talimatı üzerine şüpheli sıfatıyla gözaltına alındığı bilgisine ulaşıldı.

Kolivar’ın Türk Milletine ve Türk devletine hakaret eden "Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir. Bizim toplum ekmek ile doyduğu için 20 senedir başında böyle yöneticiler duruyor" Sözleri toplumda tepkiye de yol açmıştı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten de açıklama geldi. Çelik, "Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar'ın sözleri nefret söylemidir. Milletimizi ve ekmeği aşağılayan açıklamaları hadsizliktir" dedi.

# ekmek # Cihan Kolivar # Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar