Cildi heykelleştiren doğal yağ! Yatmadan önce bir damla sürerseniz...

Heykel gibi pürüzsüz ve parlak bir cilde sahip olmak isteyenler yatmadan önce bu yağdan bir damla sürebilir. Heykel gibi bir cilt için düzenli kullanılması gereken bu yağ, dünyanın en nadir bulunan doğal ilacıdır. İşte heykel cildin doğal yağı ve etkileri...

Cildi heykelleştiren doğal yağ! Yatmadan önce bir damla sürerseniz...

Hemen hemen herkes gergin ve sağlıklı bir cilde sahip olmak ister. Tıpkı heykellerdeki gibi kırışıksız ve gözeneksiz cildin sırı ise doğada bulunan nioli ağacından elde edilen nioli yağıdır. Avusturalya bölgesinde bulunan bu ağaçtan elde edilen yağ son yıllarda oldukça popüler oldu. Nioli yağı oldukça nadir bulunurdu. Ancak günümüzde nioli yağı yaygın olmaya başladı. Nioli özellikle yara ve derin izleri anında yok eder. İşte nioli yağının cilde faydaları...

Heykel güzelliği

HEYKEL GİBİ CİLDİN İLACI: NİOLİ YAĞI 

İçeriğinde yüksek oranda antioksidan bulunan bu yağ, hücrelerin deforme sürecini engeller. Adeta hücre DNA'sını kuruyarak dermis tabakasının enfeksiyondan etkilenmesini engeller.

Cilt yüzeyinde oluşan mantar ve bakteri gibi sağlık sorunlarını anında engeller. Çoğalmalarının önüne geçerken oluşan tırnak batması ya da egzaman gibi cilt sorunlarını da tedavi eder. 

Nioli yağının faydaları

Enfeksiyonu engellediğinden ilaç yapımında kullanılır. Özellikle yara ve yara izlerini iyileştirmek için tercih edilen nioli yağı, dokusal pigmetti dengeller. 

Sık sık saçları yağlanan kişilere de tavsiye edilen nioli yağı sebum dengesini sağlar. 

Nioli yağının faydaları

Cildin yanı sıra depresyon ve stres gibi sağlık sorunlarına da faydalıdır. Bir damlası bile sinir sistemini güçlendirerek solunum sayesinde vücuda girer ve bir rahatlama sağlar. 

Masaj yaparken ya da topuk çatlamasında da tedavi olarak kullanılan nioli yağı, cilt tonunu eşitler. Aynı zamanda güneşlenme sırasında tüylerin sararmasını destekler. 

# güzellik # kırışıklık gideren yağ # Heykel # ilaç # yağ