Kılıçdaroğlu, bürokratları hedef aldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Atatürk Havalimanı kışkırtmasını sürdüren Kılıçdaroğlu, bürokratları da hedef aldı.

Kılıçdaroğlu, bürokratları hedef aldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Bürokratları da hedef alan Kılıçdaroğlu kışkırtma için bürokratlara seslendi:

- Atatürk Havalimanı'ndaki pistlerin kırılmasında tek bir mürekkep damlası olandan dahi hesap soracağız. Yine söylüyorum, ''Emri uyguladım'' demekle kurtulamayacaksınız. Sizlerden hesap soracağız.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yurt dışında bir kuruma vakıf süsü verdiğini ve bu kurumla kaçış planı yaptığını da öne sürdü.

-Erdoğan vakıf süsü verdiği paralel yapılarla yurt dışına devasa paralar aktarıyor. Yurtdışındaki yapının başlarında da Erdoğan'ın aile bireyleri geliyor. O yabancı ülkede oturma ve çalışma izni çıkartma istiyorlar paravan yapı üzerinden. Birkaç yüz kişi ile sınırlı. İzin çıkarma peşindeler. O birkaç yüz kişilik kurtarma operasyonunda sen yoksun.
# chp # erdoğan # atatürk # kemal kılıçdaroğlu # cumhurbaşkanı # tehdit # atatürk havalimanı # kılıçdaroğlu # recep tayyip erdoğan # grup toplantısı # kışkırtma # vakıf # kaçış