Sevilla - Manchester City maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nin 1. haftasında G Grubu'nda Sevilla ile Manchester City karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Sevilla - Manchester City maçı ne zaman? Sevilla - Manchester City maçı saat kaçta? Sevilla - Manchester City maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Sevilla - Manchester City maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2022-2023 sezonu heyecanı 1. hafta mücadeleleriyle başlayacak.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde G Grubu'nda Sevilla ile Manchester City karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Sevilla, La Liga'da oynadığı 4 maçta 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Ligde kendi sahasında 2 maça çıkan Sevilla, bu maçlarda 1 beraberlik alırken 1 kez de mağlup oldu. Sevilla ligde oynadığı son mücadelede kendi sahasında Barcelona'ya 3-0 mağlup oldu.

Konuk ekip Manchester City ise, Premier Lig'de oynadığı 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Ligde deplasmanda 3 maça çıkan Manchester City bu mücadelelerden 1 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Manchester City, ligde son maçında Aston Villa ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

SEVİLLA - MANCHESTER CİTY MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Sevilla ile Manchester City'nin karşı karşıya geleceği Şampiyonlar Ligi'nin 1. haftasındaki mücadele 6 Eylül Salı günü oynanacak.

G Grubu'ndaki karşılaşma, Estadio Ramon Sanchez Pizjuan'da oynanacak. Karşılaşmada İtalyan hakem Davide Massa düdük çalacak.

Saat 22.00'de başlayacak karşılaşma EXXEN ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# UEFA # şampiyonlar ligi # manchester city # son # eylül # 2022 # Sevilla # exxen # Şampiyonlar Ligi maçları # manchester city maçı ne zaman # manchester city maçı hangi kanalda # manchester city maçı saat kaçta # şampiyonlar ligi fikstürü # şampiyonlar ligi maçları ne zaman # sevilla manchester city ne zaman # sevilla maçı ne zaman # sevilla maçı hangi kanalda # şampiyonlar ligi exxen # sevilla manchester city exxen # exxen sevilla manchester city