Camdaki Kız bu akşam var mı? Camdaki Kız ne zaman başlıyor?

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Feride Sürer gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisinin 3. sezonu bu akşam Kanal D ekranlarında olacak.

Camdaki Kız bu akşam var mı? Camdaki Kız ne zaman başlıyor?

Yönetmenliğini Nadim Güç'ün üstlendiği Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi, geçtiğimiz aylarda sezon finali yaparak ekranlara ara vermişti. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Camdaki Kız, 3. sezonuyla izleyici karşısına çıkacak.

CAMDAKİ KIZ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?


Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Feride Sürer, Tamer Levent gibi isimlerin yer aldığı OGM Pictures imzalı Camdaki Kız dizisi, 15 Eylül Perşembe akşamı saat 20:00'da 3. sezonuyla Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

CAMDAKİ KIZ YENİ SEZON İLK BÖLÜMDE NELER OLACAK?


Cezaevinde olan Sedat zor günler geçirmektedir. Kendisine destek ararken hüsrana uğrar. Başta Rafet olmak üzere herkes Sedat'a bir soru sorar. Nalan ise Hayri ile gün geçtikçe daha fazla yakınlaşmaktadır. Bu Feride 'nin dikkatini çekerken asıl sürpriz bir isim tarafından Nalan zor durumda bırakılır. Nalan'a gelen bir not tüm olayların seyrini değiştirecektir.

# kanal d # Bir # ilk # gaz # eylül # camdaki kız yeni sezon # camdaki kız izle # camdaki kız son bölüm izle # camdaki kız son bölüm # camdaki kız izle kanal d # kanal d canlı camdaki kız # camdaki kız son bölüm full izle