Bollywood geçidi Türkiye'de

Rengârenk ve gösterişli kostümleri, ritmik dansları, nağmeli müzikleriyle ünlü Hintli dans topluluğu Türkiye'ye geliyor. İlk kez Türkiye'ye gelen Navdhara India Dance Theatre (NAVDARA İNDİYA DANS TİATIR) , Bollywood Geçidi gösterisi ile 23 Mayıs'ta İstanbul'da, 25 Mayıs'ta Mersin'de olacak.

Bollywood geçidi Türkiye'de

22 genç ve yetenekli dansçıdan oluşan Bombaylı çağdaş dans topluluğu Navdhara India Dance Theatre Bollywood Geçidi gösterisi ile Türkiye'ye geliyor.

Topluluk danslarını rengarenk kostümleri süslüyor, dinamik danslarını hem eski klasik hem de yeni Bollywood şarkıları eşliğinde sahneliyor.

Batı dansı ve Hindistan'ın geleneksell dansını birleştiren Bollywood Geçidi gösterisinin kereografisini Ashley Lobo hazırladı.

Gösteri Mumbai'ye hareket edip hayalini takip eden genç bir köy çocuğunun Mumbai'deki yolculuğunu ve hayatının aşkıyla nasıl karşılaştığını anlatıyor.

Hindistanı Türkiye'ye taşıyan gösteri 23 Mayıs'ta İstanbul'da İş Sanat'ın sezon sonu gösterisinde ve 25 Mayıs'ta 16.Mersin Uluslararası Müzik Festivali'nde sahnelenecek.

ulusalkanal.com.tr

# türkiye # Bollywood