Erdoğan talimat verdi, AKP teşkilatları ve muhtarlar harekete geçti

Cumhurbaşkanı talimat verdi, AKP teşkilatları ve muhtarlar başkanlık sistemi için harekete geçti. Talimata göre AKP’liler, başkanlık sistemini benimsemeyen halkı kapı kapı gezerek ikna etmeye çalışacak. Ulaşamadığı kişilere de telefon aracılığıyla ulaşmaya çalışacak. Çalışmalar bununla da sınırlı değil. Her hafta Erdoğan’ın konuşma yaptığı bazı muhtarlarla sıkı bir işbirliği yapılacağı, muhtarların da halkı ikna sürecine katılacağı konuşuluyor.

Erdoğan talimat verdi, AKP teşkilatları ve muhtarlar harekete geçti

AKP, halkın benimsemediği başkanlık sistemi için teşkilatını harekete geçirdi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan talimat verdi. AKP teşkilatları halka başkanlık sistemini anlatmak için çalışmalarına başladı.

Bu kapsamda, AKP’liler, halkı ikna edebilmek için kapı kapı gezmeyi planlıyor. Çalışma yapılan bölgeden ulaşamadığı kanaat önderlerine de telefonla ulaşıp sistemi anlatacak. Bu çalışmada özellikle kadın kolları kullanılacak.

Çalışmalar bununla sınırlı değil. AKP hazırlıklar arasında mitingler, anketler ve konferanslar da yapmaya hazırlanıyor.

1 Kasım seçimi öncesi harekete geçirilen muhtarlar da görev başında. Buna göre, bazı muhtarların AKP teşkilatıyla ortak hareket edeceği öğrenildi.

AKP medyası da kampanya sürecinin önemli parçası olacak. Buna göre, Erdoğan’ın başkanlık sistemini halka benimsetmek için medyayı etkin bir şekilde kullanma talimatı da verdiği gelen bilgiler arasında.

Edinilen bilgilere göre, AKP’nin yaptırdığı anketlerde başkanlık sistemine halk hiçbir şekilde destek vermiyor. Erdoğan da muhtar ve parti teşkilatını bunun için seferber ediyor.

ulusalkanal.com.tr

# başkanlık sistemi # kadınlar # alp