Sarıgül CHP'den ayrılıyor!

Şişli'de Başkan Hayri İnönü ile yaşanan krizin ardından, Mustafa Sarıgül CHP ile yollarını ayırıyor. İddiaya göre, Sarıgül CHP'den istifa ederek tekrar Türkiye Değişim Hareketi'ne dönecek. Yaşar Nuri Öztürk'ün HYP'si ile birleşerek patileşmeyi hedefleyen Sarıgül 2015 seçimlerine de bu partiyle girecek.

Sarıgül CHP'den ayrılıyor!

CHP yönetiminin yerel seçimler öncesinde görkemli bir törenle CHP'ye kattığı Mustafa Sarıgül, daha 1 yıl geçmeden CHP ile yollarını ayırıyor.

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün, mevcut başkan Hayri İnönü ile yaşadığı krizin ardından yeniden eski yapılanmasına döneceği iddia edildi.

Yeni Şafak'ın haberine göre Sarıgül , 2015 Haziran’ında yapılacak seçime parti olarak girme kararı aldı.

CHP'den ayrılarak Türkiye Değişim Hareketi'ne dönecek olan Sarıgül'ün, Yaşar Nuri Öztürk'ün Halkın Yükselişi Partisi ile bireleşeceği öğrenildi.

İddiaya göre, Türkiye Değişim Hareketi ve Halkın Yükselişi Partisi’nin birleşmesiyle Türkiye Değişim Partisi kurulacak. Sarıgül 2015 seçimlerine de bu partiyle girecek.

Alınan bilgilere göre, Sarıgül Türkiye Değişim Hareketi'ndeki kadroları ile bir toplantı yaptı. 10 Ocak’ta Ankara’da genel kurul toplantısı yapacağı söylenen Sarıgül'ün, seçim çalışmalarına da kısa sürede başlayacağı öne sürüldü.

ulusalkanal.com.tr

# chp # şişli # Yeni Parti # sarıgül # yaşar nuri öztürk # türkiye değişim hareketi