Şırnak'ta teröre geçit yok

Şırnak’ta terör mağduru aileler HDP İl Binası önünde eylem yaptı. "Kahrolsun PKK, iş birlikçi HDP" sloganları atıldı. Diyarbakır'daki evlat nöbeti de büyüyor. Bir aile daha evladına kavuşmak umuduyla nöbete başladı.

Şırnak'ta teröre geçit yok

Şırnak’ta soluksuz bir mücadele başlatan terör mağduru aileler, HDP İl Binası önünde yine eylemdeydi.

Aileler önce, ellerinde Türk Bayrakları ve tepki sloganlarıyla HDP İl Binası önüne yürüdü. Ardından da bina önünde teröre geçit vermeyeceklerini bir kez daha haykırdılar.

Hamdiye Arslan, 5 yıl önce 14 yaşındayken dağa kaçırılan oğlu için mücadele ediyor. Her hafta İdil ilçesinden eylem için yola düşen Hamdiye anne, mücadeleden asla vazgeçmeyeceğini söylüyor.

Emine Üstek, 5 yıl önce piknik bahanesiyle zorla dağa kaçırılan oğlu için direniyor. Emine anne de mücadelede kararlı olduğunu belirtiyor.

EVLAT NÖBETİNE BİR AİLE DAHA KATILDI

Evlat nöbeti büyüyor. Bir aile daha çocuğunu terör örgütü PKK’nın elinden kurtarmak için Diyarbakır’da HDP İl Binası önünde sürdürülen direnişe dahil oldu.

Baba Eyüp Baran, Van’dan 6 yıl önce 13 yaşındayken dağa kaçırılan oğlu Abdulalim için nöbete başladı.

Evladına seslenen Eyüp baba, ''teslim ol'' çağrısı yaptı.

# pkk # diyarbakır # hdp # terör # terör örgütü # şırnak # van # türk bayrağı # evlat nöbeti # hdp pkk # diyarbakır anneleri # pkk hdp # PKKHDP # kahrolsun pkk # Kahrolsun PKK iş birlikçi HDP # iş birlikçi HDP # slogan # HDP İl Binası # terör mağduru # aileler eylem # HDP eylem # Eyüp Baran # HDP il binası önü