BİNA Uluslararası Kuluçka Merkezinin genç girişimcileri mezun oldu

Türkiye ve Libya arasındaki işbirliği güçleniyor. Türkiye'nin girişimcilik ekosistemi açısından önemli olan BİNA Uluslararası Kuluçka Merkezinin genç girişimcileri mezun oldu. İstanbul'da yapılan tören ile girişimcilere sertifikaları verildi. Törende 2 ülke arasındaki işbirliğinin daha da güçlendirilmesi gerektiği vurgulandı.

BİNA Uluslararası Kuluçka Merkezinin genç girişimcileri mezun oldu

Türkiye ile Libya ilişkilerini geliştirecek BİNAUluslararası Kuluçka Merkezinin 1'nci yılı doldu . 30 farklı ülkeden olan genç girişimciler merkezden mezun oldu. İstanbul'daki göçmen girişimciler artık yatırıma hazır.

Türkiye ve Libya arasındaki siyasi gelişmelerin yanı sıra ekonomik anlamda da büyük atılımlar yapılıyor.

Libya Hükümetine bağlı Kalkınma Ajansı, İslam Kalkınma Bankası ile İslam İşbirliği Konferansının alt kuruluşu ve Uluslararası Kuruluşunun ortaklaşa yürüttüğü uluslararası Kuluçka Merkezi mezunlarını verdi.

Kuluçka Merkezi'nin önemini anlatan Genel Müdür Mustafa Sakızlı, Türkiye ve Libya arasındaki ekonomik işbirliğinin güçlenmesi gerektiğini vurguladı.

İstanbul'daki bir otelde yapılan tören ile BİNA Uluslararası Kuluçka Merkezinin genç girişimcilerine sertifikaları verildi.

ulusal.com.tr

# istanbul # türkiye # libya # Uluslararası # Bina # ajans