Vatan Partisi 81 ilde büyüyor: Adanalılar iktidar için Atılım Toplantısı'nda buluştu

Vatan Partisi iktidar yürüyüşünü başlattı. Vatan Partisi kurmayları, 81 İli karış karış gezerek, “İktidar İçin Atılım Toplantıları” düzenliyor. Partinin Örgütlenme Bürosu Başkanı Savaş Oruç’un katılımıyla Adana’da düzenlenen toplantıya ilgi yoğundu. Toplantıda önemli açıklamalarda bulunan Oruç, “Türkiye’nin sorunlarını çözmek için Vatan Partisi’nin Mali Devrim Programı’nı uygulayacağız.” dedi.

Vatan Partisi 81 ilde büyüyor: Adanalılar iktidar için Atılım Toplantısı'nda buluştu

Haber: Yalçın Semir Akarsu

Vatan Partisi yurt genelinde iktidar için atılım toplantılarını sürdürüyor.

Örgütlenme ve üye atılımı kapsamında, partinin ileri kadroları il il dolaşıyor. Vatan Partisi Örgütlenme Bürosu Başkanı Savaş Oruç da Adana'daki toplantıya katıldı. Toplantıya ilgi yoğundu.

Adana İl Başkanı Selver Kaplan, Vatan Partisi’ni büyütme atılımını tüm kadrolarıyla, Adana’dan başlattıklarını duyurdu.

Vatan Partisi Örgütlenme Bürosu Başkanı Savaş Oruç ise, Türkiye’nin Atlantik’ten kopmasına Vatan Partisi’nin öncülük ettiğini belirtti.

Adıyamanlı tütün üreticilerinin ekim kotasına karşı verdikleri mücadeleyi hatırlatan Oruç, üreticilerin iktidar olacağı bir süreci göğüslediklerini ifade etti.

İktidar olma hedefiyle yurdu dolaştıklarını aktaran Oruç, ancak bir mali devrim ile milli iktidarın oluşturulacağını söyledi.

Vatandaşlara da çağrı da bulunan Savaş Oruç, Türkiye’nin sorunlarını çözmek için Vatan Partisi’ne destek olmaya çağırdı.

# adana # vatan partisi # Savaş Oruç # Vatan Partisi Örgütlenme Bürosu Başkanı # Selver Kaplan