İşçi Sağlığı Ödülüne Dr. Nazmiye Kaçmaz Ersü layık görüldü

Türk Tabipler Birliği'nin Doktor Nejat Yazıcıoğlu İşçi Sağlığı Hizmet Ve Araştırma ödülüne Doktor Nazmiye Kaçmaz Ersü layık görüldü. İşçi Sağlığı ve İş güveliği haftasında düzenlenen tören sonrası işçi sağlığıyla ilgili bir panel yapıldı.

Türk Tabipler Birliği'nin Doktor Nejat Yazıcıoğluİşçi Sağlığı Hizmet Ve Araştırma ödülüne Doktor Nazmiye Kaçmaz Ersü layık görüldü. İşçi Sağlığı ve İş güveliği haftasında düzenlenen tören sonrası işçi sağlığıyla ilgili bir panel yapıldı.

Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri olan işçi sağlığı konusunda bilimsel çalışmalar ödüllendirildi.

Türk Tabipleri Birliği'nin verdiği Doktor Nejat Türk Yazıcıoğlu İşçi Sağlığı Hizmet Ve Araştırma ödülü yapılan törenle sahibini buldu.

Ödülün sahibi Doktor Nazmiye Kaçmaz Ersü oldu. Ersü, Lisede eğitim gören gençler ile çıraklık eğitim merkezlerinde eğitim görenlerin sağlık risklerini karşılaştırdığı araştırması ile ödüle layık görüldü.

Törene İstanbul Üniversitesi'nin en çok oy alan rektör adayı Raşit Tükel, Doktor Nejat Yazıcıoğlu'nun eşi Hatice Yazıcıoğlu ve torunu da katıldı.

Tören sonrasında taşeron sistemi ile ilgili bir de panel yapıldı. Panelde, Çapa Tıp Fakültesi'nde taşeron sistemine karşı mücadele yürüten işçiler deneyimlerini anlattı.

ulusalkanal.com.tr

# türk tabipler birliği