Vatan Partisi'nden örgütlenme atağı

Vatan Partisi'ne Türkiye'nin dört bir yanından üye katılımı tüm hızıyla sürüyor. Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yurt genelindeki çalışmalarda son durumu aktardı. Batman, Bitlis ve Şırnak başta olmak üzere Güneydoğu ziyaretlerinden fotoğraflar paylaşan Bursalı, ''Milletimiz umudun ve çözümün tek adresi Vatan Partisi’ne koşuyor!'' ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi'nden örgütlenme atağı

Vatan Partisi'nin Türkiye'nin genelindeki örgütlenme ve üye katılımı atakları devam ediyor.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, gerçekleştirilen organizasyonlarla ilgili Twitter hesabından bir paylaşım yaptı.

Özgür Bursalı, Batman, Bitlis, Şırnak ve Güneydoğu'daki ziyaretlerden fotoğraflar paylaşırken ''Yüzlerce yeni üyemiz görev başında! Vatan Partisi iktidar yolunda!'' dedi.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı Twitter hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:

- VATAN PARTİSİ RÜZGARI HIZ KESMİYOR! Örgütlenme ve Üyeleme Atılımı güçlenerek devam ediyor. Türkiye’yi zorluklardan çıkaracak program, binlerce yeni üyesiyle ve örgütüyle kucaklaşmaya devam ediyor. Milletimiz umudun ve çözümün tek adresi Vatan Partisi’ne koşuyor!

- 1- BATMAN

Sn. Mustafa Eke başkanlığında partimizin kuruluşu gerçekleşti. Batman’ın en güzel yerinde tabelamız ışıldamaya başladı. Çok yakında yoğun bir katılımla açılışımızı yapacağız. Batman bölgenin öncüsü olacak.

- 2-BİTLİS

Genel Başkan Yardımcımız Arif Doğan’ın ziyaretiyle, Bitlis il merkezinde ve ilçelerinde kuruluş çalışmalarımız tamamlandı. Yakında görkemli bir açılışla çok yoğun bir katılımla Vatan Partisi’nin yeni kalesinin açılışını yapacağız.

- 3- ŞIRNAK-ULUDERE

Değerli Başkanımız Sn. Şükran Paksoy Aktürk liderliğinde Vatan Partisi bayrağı Uludere’de de göndere çekildi. Vatan ve üretim mücadelesinde, Diyarbakır analarının kararlılığıyla kadınlar her zaman en önde…

- 4- Başkanlık Kurulu Üyelerimiz Meltem Ayvalı, Arif Doğan ve Örgütlenme Bürosu Bşk. Savaş Oruç liderliğinde çok sayıda ilimizi kapsayan Güneydoğu ziyaretimizi başarılarla ve önemli sonuçlarla tamamladık. Yüzlerce yeni üyemiz görev başında! Vatan Partisi iktidar yolunda!

# vatan partisi # batman # bitlis # şırnak # uludere # güneydoğu # Vatan Partisi Özgür Bursalı # Özgür Bursalı # vatan partisi genel sekreteri özgür bursalı # meltem ayvalı # Vatan Partisi örgütlenme # arif doğan # Vatan Partisi iktidar # Vatan Partisi üye atağı # Vatan Partisi Güneydoğu # Vatan Partisi Şırnak # vatan partisi rüzgarı