İşçi Partisi, Olağanüstü Genel Kurultay'a gidiyor

İşçi Partisi, Olağanüstü Genel Kurultay'a gidiyor

İşçi Partisi 15 Şubat 2015 Pazar Günü “Milli Hükümet İçin Birlik” başlığıyla Olağanüstü Genel Kurultay topluyor. Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Kurultay saat 10.00’da başlayacak. 15 bin kişiyle gerçekleştirilecek Kurultay’da önemli isimlerin İşçi Partisi’ne katılması bekleniyor. İşçi Partisi Basın Bürosu tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:

KARANLIK KUYULARDAN ÇIKIYORUZ

Türkiye, içine sokulduğu karanlık devrin sonuna geliyor. Milli birliği, dirliği, refahı, huzuru, bolluğu ve bereketi kör kuyulara itenler, vicdan tacirliği ile teröre hamilik edenler, ülkeyi bölenler ve milleti soyanlar artık kuyu bekçiliği yapamıyor. Hakikat için yananlar bu milletin çıkış yolunu aydınlatıyor. Şimdi o yol; milliyetçilerin, halkçıların ve sosyalistlerin akını içindedir.

BİRLİK İÇİN ERİYEN, HER İŞTE MUVAFFAK OLUR

Başta Türkiye olmak üzere, Batı Asya’da direnen tüm mazlumların birlik zemini oluştu. Şimdi dünyada barışı tesis edenler, ellerinde bayrakları ile siperdedirler. Karacılar, havacılar ve denizciler, topçular, levazımlar ve muhabereciler, komandolar ve piyadeler savaş yerlerindedirler. Öyleyse rüzgarlar kolayımızadır. Pruvamız neta, bahtımız açıktır. Zaferler, ellerimizin içindedir.

TAARRUZ BAŞLIYOR

İşçi Partisi programıyla, geleneğiyle, kadrolarıyla tam teçhizat taarruza hazırlanıyor. Herkesi 15 Şubat’ta Milli Hükümet İçin Birlik Kurultayı’na davet ediyor. Millet, özgürlüğü için taarruza geçiyor. Öyleyse siperleri dolduralım, taarruz sırası bizdedir.

ulusalkanal.com.tr

# işçi partisi # Ankara Arena Spor Salonu