Erdoğan ile Macron görüştü: Suriye ve Libya görüşüldü

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme sonrası açıklama yaptı. Macron görüşmeye ilişkin mesajını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Erdoğan ile Macron görüştü: Suriye ve Libya görüşüldü

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Zirvesi kapsamında NATO karargahında bir araya geldi.

İki liderin görüşmesi sonrası Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'dan görüşmeye ilişkin açıklama geldi.

Macron, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, "NATO zirvesi öncesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile baş başa uzun bir görüşme yaptık. Açıklık, saygı ve talep için." ifadesini kullandı.

Elysee Sarayı’ndan yapılan açıklamada, Macron ile Erdoğan’ın, Suriye ve Libya’daki sorunlarla ilgili birlikte çalışmanın gereğini ele aldığı belirtildi.

NATO Zirvesi kapsamında bir araya gelen iki liderin, NATO Karargahı'nda basına kapalı gerçekleşen görüşmesi 52 dakika sürdü.

# türkiye # libya # erdoğan # suriye # cumhurbaşkanı erdoğan # fransa # nato # Macron # Emmanuel Macron # NATO Zirvesi # Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron # Elysee Sarayı # nato karargahı # NATO Zirvesi Erdoğan # Erdoğan Macron görüşmesi # nato zirvesi erdoğan macron # erdoğan macron ilişkisi