IŞİD, AKP'den ilginç taleplerde bulundu

80 Türk rehineyi elinde tutan IŞİD terör örgütünün, AKP hükümetinden ilginç taleplerde bulunduğu ortaya çıktı. MİT üzerinden AKP'ye iletilen talepler arasında, yüklü miktarda fidye ve Türkiye'deki hükümlülerin serbest bırakılması yer alıyor. IŞİD, AKP'Den silah yardımı ve MİT'ten maaş talebinde de bulundu.

IŞİD, AKP'den ilginç taleplerde bulundu

80 Türk rehineyi elinde tutan IŞİD terör örgütünün, AKP hükümetinden ilginç taleplerde bulunduğu ortaya çıktı. MİT üzerinden AKP'ye iletilen talepler arasında, yüklü miktarda fidye ve Türkiye'deki hükümlülerin serbest bırakılması yer alıyor. IŞİD, AKP'den silah yardımı ve MİT'ten maaş talebinde de bulundu.

IŞİD teröristlerinin kaçırdığı Türk rehineler için AKP hükümetinden ağır taleplerde bulunduğu ortaya çıktı.

IŞİD adlı terör örgütü, taleplerini MİT üzerinden hükümete iletti.

Aydınlık gazetesinin haberine göre, talepler arasında silah yardımı, yüklü miktarda fidye var. IŞİD Türkiye'de cezaevindeki militanlarının serbest bırakılmasını istedi. Terör örgütü, MİT'ten maaş talebinde de bulundu.

MİT'e iletilen talepler arasında Suriye'de Beşar Esad'a karşı savaşan teröristlere daha fazla destek verilmesi, Irak içinde örgüte hareket serbestisi sağlanması için Bağdat'a baskı yapılması gibi daha bir çok madde yer alıyor.

Öte yandan Irak'taki rehine krizi de giderek tırmanmaya devam ediyor. Konsolosluk baskını sonrası rehinelerinin serbest bırakılacağı söyleniyordu. Ancak IŞİD teröristleri hala rehineleri serbest bırakmadı.

ulusalkanal.com.tr

# AKP # MİT # silah # talep # ışid # fidye