Herkes özgürlük eyleminde

Türk milleti meclise yürüyor. Özel Görevli Mahkemelerin kaldırılmasını öngören tasarı mecliste tartışılırken, yurtseverlere özgürlük talebiyle on binler meclisin önünde olacak. Siyasetçilerden hukukçulara, tutuklu yakınlarından sanatçılara toplumun her kesiminden çağrı var.

On binler 13 Şubat’ta meclis önünün de yurtseverlere özgürlük demek için bir araya geliyor.

CHP Milletvekili Nur Serter, İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Naci Beştepe, meclisi göreve çağırmak için Perşembe günü saat 12:00'de Güven Park'ta olacaklarını açıkladı.

Demokratik yapılan her hareketin arkadayız diyen Türkiye Barolar birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve Ankara Baro Başkanı Sema Aksoy, meclise yürüyüşün huzurlu geçmesini diledi.

Tutuklu yakınlarının oluşturduğu Vardiya Bizde Platformu Adına Konuşan Nazan Balaban Kemaloğlu, tüm Türkiye deki sessiz çığlık eylemlerine katılan platform üyelerinin ,saat:12:00 de güven parkta olacaklarını açıkladı.

Müzik Eğitimcileri Derneği Başkanı Refik Saydam, tüm sanatçıları ve eğitimcileri, yurtseverlere özgülük için Perşembe günü saat:12:00 de güven parkta buluşmaya davet etti.

Haber: Hüsna Sarı

Kamera: Sabri Kara

ulusalkanal.com.tr

# meclis # Özgürlük # buluşma # yurtsever