Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi belli oldu! 3 Nisan Cuma Zuhal Topal'da haftanın birincisi kim oldu? Zuhal Topal'la Sofrada izle

FOX ekranlarının sevilen gelin kaynana yarışması Zuhal Topal'la Sofrada programının 30 Mart-3 Nisan haftasının sonuna gelindi. 3 Nisan Cuma günü yarışmanın birincisi kim seçildi?

Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi belli oldu! 3 Nisan Cuma Zuhal Topal'da haftanın birincisi kim oldu? Zuhal Topal'la Sofrada izle

Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan yemek yarışmasında Zuhal Topal, gelin ve kayınvalideleri buluştu, kıyasıya rekabet yaşandı. 3 Nisan Cuma gününde Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının birincisi belli oldu.

Büyük ödül için yarışan daha önceden birinci olan 5 gelin-kaynana en iyilerle yarışıp hünerlerini göstermek için bu hafta da Zuhal Topal'a konuk oldu. Daha önceki haftalarda seyirciler tarafından çok sevilen yarışmacılar iddialı yemekleri ile haftaya damgalarını vurdu.

Zuhal Topal'la Sofrada programı koronavirüs nedeniyle aldıkları önlemleri final anında açıkladı. Bundan sonra yarışacak 5 yarışmacı da aynı evde yarışacak.

Zuhal Topal bu hafta verilen puanların çok düşük olduğunu belirterek skorları açıklamaya başladı. Haftanın sonuncusu Ceyda oldu. Ceyda kayınvalidelerden 14, Zuhal Topal'dan ise 6 puan alarak 20 puanla yarışı sonlandırdı. Ceyda ile aynı puanı alan ve haftanın sonuncusu olan diğer kişi ise Fatma oldu. 34 yıllık aşçı gelin kayınvalidelerden 13, Zuhal Topal'dan ise 7 puan alarak 20 puanla Ceyda ile sonunculuğu paylaştı.

Haftanın üçüncüsü olarak ödüle veda eden diğer isim ise 25 puanla Sultan oldu.

Nesrin ve Gülsen birincilik için heyecanlı dakikalar yaşadı. 15 bin liranın sahibi olan ve programın kazananı Nesrin oldu.

Gülsen 31 puanla haftanın ikincisi Nesrin ise 32 puanla birinci oldu.

ZUHAL TOPAL İLE SOFRADA FİNAL ANI İZLE

ulusal.com.tr

# Zuhal Topalla Sofrada # Zuhal Topal kim kazandı