Atatürk düşmanı Mustafa Armağan'ın etkinliği iptal edildi! Instagram hesabı da hacklendi

TGB'lilerin protestosu üzerine Atatürk düşmanı Mustafa Armağan'ın İstanbul Üniversitesindeki etkinliği iptal edildi. Armağan, TGB'den sonra ikinci şokunu yaşadı. Atatürk düşmanı Armağan'ın Instagram hesabı hacklendi.

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleri İstanbul Üniversitesi’nde Atatürk düşmanlığına izin vermedi. 9 Mayıs’ta İstanbul Üniversitesi tarafından düzenlenen İSTANBULFEST’in "Bir yazar, Bir Söyleşi, Bir İmza" başlıklı kısmına davet edilen ve "Abdülhamid’in Kurtlarla Dansı" konulu söyleşide konuşmak üzere FETÖ’cü, Atatürk’e ve devrim tarihine hakaret içerikli söylemleriyle tanınan Mustafa Armağan isimli sözde ‘tarihçi’ davet edilmişti.

Derin Tarih Dergisinin Genel Yayın Yönetmeni olarak da bilinen Mustafa Armağan’adavet edildiği festivalde vatansever, Atatürkçü gençlerin sürprizi damga vurdu.

ATATÜRK GENÇLİĞİ GÖREV BAŞINDA

Türkiye Gençlik Birliği üyeleri "Atatürk Düşmanı Mustafa Armağan Üniversiteye Giremez’’, ‘’Fetullah Gülen’in ‘Aslanı’ Mustafa Armağan Üniversiteden Defol!’’, ‘’İstanbul Üniversitesi’ne Atatürk Düşmanları Giremez’’ yazılı pankartlarla, ‘’ Atatürk’e Uzanan Eller Kırılır, Fetullah’ın Aslanı Üniversiteden Defol ‘’ sloganlarıyla Armağanı protesto ederek üniversiteye sokmadı.

TGB Genel Başkan Yardımcısı Cem Dikmen "Bundan yaklaşık 15 dakika önce burada Mustafa Armağan denilen FETÖ’cü ve Atatürk düşmanı hainin bir etkinliği olacaktı. Atatürk gençliği onu karşılamak için gördüğünüz gibi burada onu bekledi. Ama o hain buraya gelmeye cesaret edemedi. Buradan kendisine bir kez daha sesleniyoruz: Atatürk gençliği daima görev başında!" dedi.

Gençlerin bu protestosuna Prof. Dr. Işıl Çakan Hacıibrahimoğlu, Doç. Dr. Sevtap Metin ve Dr. Mehmet Perinçek de destek verdi.

GENÇLİK ATATÜRK’DE BİRLEŞİYOR

İzmir Marşı ve sloganlarla etkinlik alanından ana kapıya yürüyen vatansever üniversite gençleri protesto sonrası basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasını yapan TGB İstanbul Başkanı Okan Özkan ‘’Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen bir televizyon programında Atatürk’ü çocuk istismarı ile hainlikle suçlayan Mustafa Armağan denen sözde tarihçi, şarlatan bugün İstanbul Üniversitesi’ne bizim bilim yuvamıza girmeye çalıştı. Burada İstanbul Üniversitesi’nin Atatürkçü, vatansever öğrencileri olarak ona bir karşılama hazırladık. Ancak kendisi buraya gelmeye dahi cüret edemedi. Geçmişinde Fetullahçı terör örgütünün televizyon kanallarında, gazetelerinde yıllarca yayın yapan Mustafa Armağan daha sonraki yıllarda da yine Fethullahçıların vakıflarından ödüller alarak orada genel yayın yönetmenliği görevini üstlendi. Bizim üniversitemiz bilim yuvasıdır. İstanbul Üniversitesini Fetullahçı terör örgütlerinin yuvası yapmak isteyen herkesin karşısında yer alıyoruz.

KURTULUŞ SAVAŞI ATATÜRK’TEN BAĞIMSIZ TUTULAMAZ

Bugün Atatürk düşmanlığı yapanlar, Mustafa Armağan gibiler aynı zamanda Milli Kurtuluş Savaşına da sonunda kadar kin beslemektedir. Milli Kurtuluş Savaşı’nı Atatürk’ten bağımsız tutarak, Çanakkale Savaşı’nda Atatürk’e hiçbir zaman değinmeyerek onlar aslında Amerikan emperyalizminin nasıl oyuncağı olduklarını tekrardan göstermiş oldular.

Mustafa Armağan 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ayakları titreyerek açıklamalar gerçekleştiren sözde bir tarihçidir. Biz onun Fetullahçılarla olan PKK ile olan Amerika ile olan ilişkilerini çok iyi biliyoruz. O yüzden bu tip Milli Kurtuluş Savaşı tarihini, Atatürk'ü, Atatürk devrimlerini öğrenmek isteyen tüm gençlerin tüm Türk milletinin karşısındadır.O yüzden biz de burada İstanbul Üniversitesi’nin vatansever , Atatürkçü öğrencileri olarak bir araya geldik ve onun bütün üniversite öğrencilerinden, Türk milletinden nasıl korktuğunu bir kez daha tüm dünyaya göstermiş olduk.

Değerli basın emekçileri , geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklamalarından sonra Mustafa Armağan hakkında savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Öyle umuyoruz ki , Türk adaletinin hakimleri ve savcıları ona gereken cezaları verecektir. Vermediği taktirde Türk gençliği olarak tekrar ilan ediyoruz: Mustafa Armağanlar ne üniversitelerde, ne de başka bir yerde hiçbir zaman karşımıza çıkamayacaktır. Karşımıza çıktığı taktirde de ona sonuna kadar haddini bildireceğimizi tekrardan ilan ediyoruz hepinize teşekkür ediyoruz.‘’ifadelerini kullandı.

ARMAĞAN'A İKİNCİ ŞOK

Armağan bugün TGB'den sonra ikinci şokunu yaşadı.

Armağan'ın Instagram hesabı Börteçine Siber Tim tarafından hacklendi. Hacklenen hesaba Atatürk ile ilgili fotoğraflar yüklenirken, "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz!" ifadesi de yer aldı.

ulusalkanal.com.tr

# tgb # mustafa armağan