İnşaatta asansöre sıkışan işçi hayatını kaybetti!

Bir plaza inşaatında daha asansör kazası yaşandı. Adres yine İstanbul... Kurulum için asansörün üzerine çıkan işçi, asansör kabiniyle ile tavan arasına sıkışarak can verdi

İnşaatta asansöre sıkışan işçi hayatını kaybetti!

"Önce iş güvenliği" yazısı sadece tabelada kaldı. İstanbul'daki bir plaza inşaatında asansör kazası yaşandı, bir işçi hayatını kaybetti.

Kaza, İstanbul Kağıthane Emniyetevler Mahallesi Beşir Sokak'ta bulunan bir plaza inşaatında meydana geldi. 28 yaşındaki işçi Emrah Kundur kurulum çalışmasını yapmak için, eksi 1 ile eksi 6'ıncı kat arasında çalışan asansörün üzerine çıktı. Bu sırada, asansör bilinmeyen bir nedenle yukarı hareket etti. İşçi de asansör kabiniyle ile tavan arasına sıkışarak hayatını kaybetti.

İnşaatta çalışma durduruldu. Olay yerine gelen basın mensupları içeri alınmadı. Başka bir inşaatta çalışan ve acı haberi duyar duymaz olay yerine gelen işçinin kardeşi Ömer Kunur sinir krizi geçirdi.

Hayatını kaybeden işçinin naaşı plaza inşaatından çıkarılarak, Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.İşçi Emrah Kunur'un yeni evli olduğu ve Van'dan İstanbul'a çalışmak için geldiği öğrenildi.

Öte yandan plaza inşaatının, tamamlandıktan sonra Şekerbank Genel Müdürlük binası olarak kullanılacağı belirtildi.

HABER: HATİCE KARA

KAMERA: TAYLAN KAYA

# asansör faciası # asansör kazası # 4. levent