Survivor eleme adayı belli oldu! 2 Mayıs Cumartesi Survivor konseyde yaşananlar şaşırttı... Nisa ve Yunus Emre neler dedi?

Dün akşam ekranlara gelen Survivor 2020'de gönüllüler eleme adayı çıkardı. Nisa'nın demoralize olması ve Yunus Emre'nin eski takımına laf söylemesi ise konseyi karıştırdı.

Survivor eleme adayı belli oldu! 2 Mayıs Cumartesi Survivor konseyde yaşananlar şaşırttı... Nisa ve Yunus Emre neler dedi?

Dün oynanan dokunulmazlık oyununun kazananı ünlüler takımı oldu böylece gönüllüler takımı içlerinden bir kişiyi eleme potasına koydu. Bu kişide takıma sonradan dahil olan ve dokunulmazlık oyununda takımına sayı getirememesi nedeniyle tepki çektiğini düşünen Berkan oldu.

Nisa'nın son oyunda tekrar ağlama krizine girmesi ise ünlüler takımını rahatsız etti ve bu duruma hem oyun sonunda Mert'in sözleri ile hem de eleme konseyinde Nisa'nın ağlamasına gülerek gösterdiler.

Nisa ise bu konu hakkında sessiz kaldı ve Acun Ilıcalı ile takım arkadaşlarından özür diledi.

Yunus Emre'nin eski takımı gönüllüleri kötülemesi ise gönüllüler takımından tepki çekti ve Yasin, Ardahan ve Cemal Can, Yunus Emre ile tartıştı. Tartışmayı sona erdiren Acun Ilıcalı oldu.

SURVIVOR 65. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# survivor # Survivor Nisa # Survivor Yasin # survivor eleme adayı # survivor berkan # Survivor yunus emre # Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı