Kılıçdaroğlu'ndan fezleke yorumu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında hazırlanan fezleke Meclis'e gönderildi. Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılmasını isteyen fezleke "21 Soruda FETÖ’nün Siyasi Ayağı" kitapçığı nedeniyle hazırlandı. CHP liderinin fezlekeye ilişkin ilk yorumu ise "Hodri meydan" oldu.

Kılıçdaroğlu'ndan fezleke yorumu

Meclis’e CHP ve HDP’liler hakkında yeni fezlekeler geldi.

CHP lideriKemal Kılıçdaroğlu’nun da aralarında bulunduğu 10 milletvekiline ait fezleke dokunulmazlıklarının kaldırılması için Meclis Başkanlığı’na sunuldu. Milletvekilleri hakkındaki Cumhurbaşkanlığı tezkereleri, Karma Komisyona havale edildi.

Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra CHP Milletvekilleri Oğuz Kaan Salıcı, Muharrem Erkek, Yunus Emre, Veli Ağbaba, Fethi Açıkel, Faik Öztrak ve Tuncay Özkan hakkında fezleke hazırlandı. Fezlekelerin hakkında toplatma kararı verilen CHP’nin "21 Soruda FETÖ’nün Siyasi Ayağı" broşürü nedeniyle hazırlandığı öğrenildi.

CHP LİDERİNDEN FEZLEKE YORUMU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise hakkında hazırlanan fezlekeye sosyal medyadan paylaştığı video ile yanıt verdi.

- Fezleke göndermiş, dokunulmazlığımı kaldıracakmış. Hodri meydan.

PKK/HDP'LİLERİN FEZLEKESİ 900'Ü AŞTI

10 fezlekenin 2’si ise PKK’nın siyasi ayağı HDP’nin milletvekillerine ait. HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran ve HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül’ün fezlekeleri de Karma Komisyon’a gönderildi.

10 yeni dokunulmazlık dosyası ile birlikte Meclis’teki fezleke sayısı yaklaşık bin 300 oldu. Bunların 900’den fazlası HDP’li, 200’den fazlası ise CHP milletvekilleri hakkında düzenlendi.

# fetö # pkk # hdp # kemal kılıçdaroğlu # meclis # kılıçdaroğlu # CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu # hdp pkk # CHP LİDERİ # pkk hdp # karma komisyon # hodri meydan # Ayşe Acar Başaran # chp kılıçdaroğlu # FETÖnün siyasi ayağı # siyasi ayağı # HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül # Kemal Bülbül