İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener: "Ülkeyi tek başımıza yönetmemizin önünde engel yok''

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için "Sürekli tekil konuşuyor" diyen İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı'ya CHP'den yanıt gecikmedi. Paçacı'nın sözlerinin maksadını aştığını belirten CHP'li kurmaylar, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de politikalarını açıklarken "Ben" ifadesini kullandığına dikkat çekti.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener: "Ülkeyi tek başımıza yönetmemizin önünde engel yok''

Millet İttifakı'ndaki adaylık tartışması üzerinden başlayan söz düellosu devam ediyor.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini öne çıkaran söylemleri üzerinden eleştirmişti. Kılıçdaroğlu için "Sürekli tekil konuşuyor" diyen Paçacı, CHP'nin topluma vaatler sunarken İyi Parti'nin görüşünü almamasın doğru olmadığını söylemişti.

Paçacı'nın bu çıkışına CHP'nin yanıtı gecikmedi. Cumhuriyet gazetesine konuşan CHP'li kurmaylar, Paçacı'nın söylemlerinin maksadını aşan bir tonda olduğunu belirtti.

Habere göre, CHP'li kurmaylar "Her konuda aynı şeyleri düşünür, aynı şeyler söylersek o zaman ayrı ayrı partiler değil, tek siyasi parti olmamız gerekir" ifadelerini kullandı.

CHP'li kaynaklar, bir siyasi partinin politikasını diğer siyasi partiye onaylattıktan sonra açıklaması tezinin uygulanabilir olmadığını ifade etti.

CHP'li kurmaylar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun halka seslenirken "Ben" demesinde bir sakınca olmadığını savundu. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de politikalarını açıklarken "Ben" ifadesini kullandığını kaydetti.

Tartışmalar devam ederken Akşener de dikkat çeken bir açıklama yaptı. İyi Parti Genel Başkanı, "Tek başına iktidar" vurgusu yaptı.

- Şimdilik bir yere gelmiş değilim. Eğer biz erkek davranışı ile kadın davranışının sebeplerini, sonuçlarını ve atılan adımlar noktasını doğru anlayabilirsek bizim partimizin bu ülkeyi tek başına yönetmesinin önünde hiçbir engel yoktur.

# tartışma # kemal kılıçdaroğlu # meral akşener # CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu # eleştiri # politika # çıkış # İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener # cihan paçacı # söylem