Şirin kimi vurdu? Kadın dizisi 77. bölüm fragman izle... Kadın dizisinin 76. bölüm özet

Bu akşam 77. bölümüyle ekranlara gelecek olan dizide nefesler tutuluyor. Bahar ve Arif romantik dakikalar yaşarken, yılbaşı heyecanı sırasında Şirin yine yapacağını yapar!

Şirin kimi vurdu? Kadın dizisi 77. bölüm fragman izle... Kadın dizisinin 76. bölüm özet

Her Salı akşamı Fox TV'de izleyici karşısına çıkan Kadın dizisi, bu akşam 77. bölümüyle ekranlara gelecek. Hüzünlü sahneleriyle izleyenleri ekrana kilitleyen dizide en çok Satılmış'ın, Arda için yaptıkları göz doldurdu. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Önceki bölümünde, Arda'yı almamak için para isteyen Dursun, Şirin'in de gazıyla paranın miktarını arttırmıştı. Ceyda'nın, çocuklar uyurken bunu dile getirmesiyle, Satılmış bir plan yapar. Okuldan kaçıp dilencilik yapan Satılmış, Ceyda'ya elinde paralarla yakalanır. İlk önce yanlış anlayan Ceyda, Satılmış'ın asıl amacını öğrenince gözyaşlarına boğulur. Satılmış'ın, Arda için yaptığı bu fedakarlık, öz anne ve oğlunun arasındaki ilk adımı attırır. Eski aşık Bahar ile Arif'in aşkları tekrar alev alır. Bahar'ın, Arif'in ona aldığı kolyeyi tekrar takmasıyla, Arif'in içinde yeniden umut tohumları yeşerir. Bu sırada, Kısmet, Bahar'ı rahatsız ettiği için Cem ile iş yapmak istemez.

77. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bahar'la Arif'in yakınlaşması gün geçtikçe daha da ilerler. Görünür bir adım atmaktan çekinen Arif, sinyaller vermekten de kendisini alıkoyamaz.

Üniversite'den arkadaşlarıyla buluşma gecesine herkes eşiyle diye gitmekten çekinen Arif, bunu Bahar'a söylediğinde, Bahar'dan birlikte gitme teklifi alır. Arif bu duruma çok sevinir. Bahar'ın yeni yıl heyecanı her şeye başlamanın bir yolu mu olacak?

Yeni yıl süslerini birlikte hazırlayan Ceyda ile Raif ise ilgilerini artık birbirlerinden saklamazlar.

Yılbaşını babasıyla geçirmek isteyen Şirin, babasından olumsuz yanıt alınca silaha sarılır. Saray apartmanından gelen silah sesi herkesi korkutur!

ulusal.com.tr

# kadın # yeni bölüm # Arda # bahar # şirin # neler oldu # arif # ceyda # kısmet