Esra Erol'da canlı özet... Esra Erol'da da neler oluyor? 5 Mart Perşembe 2020 Esra Erol'da izle

Bugün Esra Erol'da neler oluyor? Esra Erol'da programında canlı yayında neler oluyor? Esra Erol'da 5 Mart Perşembe günü neler yaşanıyor?

Esra Erol'da canlı özet... Esra Erol'da da neler oluyor? 5 Mart Perşembe 2020 Esra Erol'da izle

Esra Erol'da bugün; Hacı Erol ve annesi Serengül Erol ile eşi Müzeyyen Erol'u aramaya geldi. 10 gün önce kaybolan Müzeyyen'in nerede olduğu bilinmiyor. Aralarında hiçbir problem olmadığını söyleyen Hacı, kaçtıktan sonra Müzeyyen'in kendisine boşanma davası açtı ve 2 yaşındaki çocuğunun velayetini eşine bıraktığını ve nafaka istemeyeceğini dilekçesinde belirtti. Hacı, eşi Müzeyyen'in Mahmut Yavuz adlı kişi ile birlikte kaçtığını iddia etti.

Mehmet amcayı dolandırdığı iddia edilen Ukraynalı karısı Viktoriya bugün canlı yayına katılacak. Mehmet ile evlendikten sonra, Viktoriya tarafından Halil Acet adlı bir emlakçı ile anlaşıp, Mehmet'ten vekalet aldığı iddia edildi. Vekalet ile Mehmet dolandırıldı. Viktoriya eşi Mehmet'in kendi isteğiyle sattığını söylese de Mehmet kabul etmedi. Yayına katılan Halil Acet, Mehmet'in kendisine iftira attığını söyledi.

14 Şubat'tan beri haber alınamayan Zeliha Çalışkan'ın eşi Şevket bugün canlı yayında Zeliha'nın babası Bayram ile yüzleşti. Zeliha'nın kaybolduğu gün ile tüm ayrıntıları anlattı. Şevket ile birlikte yayına katılan Şevket'in yengesi Halime, Zeliha'yı başka birisiyle gördüğünü ve onları evine davet edip, Şevket'i onlarla yüzleştirdiğini söyledi. Programın avukatı ise Halime'nin çelişkili ifade verdiğini söyledi.

Ayrıntılar geliyor...

ESRA EROL'DA 5 MART PERŞEMBE NELER OLUYOR?

ulusal.com.tr

# Esra Erolda # Esra Erolda izle # Esra Erolda neler oldu # Esra Erolda özet # 5 Mart Perşembe