Kız arkadaşı terk edince 2'nci kez aynı çatıda intihara kalkıştı

MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde, maddi sıkıntı nedeniyle psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 25 yaşındaki O.T., bir ay içinde ikinci kez, kız arkadaşı kendisini terk ettiği için yine beş katlı aynı binanın çatısına çıktı. İntihara teşebbüs eden O.T, kız arkadaşının gelmesiyle çatıdan indi.

Kız arkadaşı terk edince 2'nci kez aynı çatıda intihara kalkıştı

Ortaca'da yaşayan O.T., dün saat 20.00'de, kız arkadaşı kendisini terkettiği için Atatürk Caddesi'ndeki beş katlı bir binanın çatısına bir kez daha çıktı. Miktarı öğrenilemeyen borcu yüzünden bunalımda olduğu belirtilen O.T., kız arkadaşının ikinci kez kendisini terk ettiği gerekçesiyle çıktığı çatıdan atlayacağını söyledi. Elinde cep telefonuyla dakikalarca konuşan O.T., vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen polis ekiplerinin ikna çabalarını dinlemedi. Bu arada polis çevre güvenliğini aldı, itfaiye yere önlem amaçlı hava yastığını açtı. Olay yerine sağlık ekibi de çağrılarak hazır bekletildi. Meraklı kalabalık o anları cep telefonlarıyla görüntüledi.

Polisin ikna çabaları yetersiz kalınca, Ortaca Cumhuriyet Savcısı Sadullah Gümüş de binaya gelerek O.T.'yi ikna etmeye çalıştı. O.T., kendisini terk eden kız arkadaşının gelmesini istedi. Bunun üzerine genç kızla temasa geçildi. Kabul ederek olay yerine gelen kız arkadaşını gören O.T., intihardan vazgeçip çatıdan indi. İndikten sonra baygınlık geçiren O.T., ambulansla Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisi tamamlanan O.T., ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA

# muğla # çatı # intihar # Ortaca # teşebbüs # kız arkadaş