Vatan Partisi'nin 2021'de rotası Üretim Devrimi oldu

2021 yılında ekonomik kurtuluş savaşının reçetesi Üretim Devrim Kurultaylarında yazıldı. Ekonomik krizden nasıl çıkılır? Türk lirası, üretici yeniden nasıl baş tacı edilir? Tek tek anlatıldı. Vatan Partisi’nin öncülük yaptığı kurultaylar yurdun dört bir noktasında yapıldı. 2021 yılına damga vuran Üretim Devrim Kurultayları, yeni dönemde üreticilerin milli hükümetiyle taçlandırılacak.

Vatan Partisi'nin 2021'de rotası Üretim Devrimi oldu

Haber: Lale Delidağ

Nerede üretici varsa, orada Üretim Devrimi Kurultayı yapıldı. Borç, kredi ve haciz sorunu ile boğuşan üreticinin sesi buralardan duyuldu.

Kent, kasaba, köy, mahalle, fabrika, işyeri, çarşı ve hatta kahvehane... Ayrım yapılmadan çalışan ve üretenle bir araya gelindi. Kurultaylara seçkin isimler de katıldı. Sorunlar konuşuldu, çözüm anlatıldı.

Türkiye'ye üretim devrimi rotası çizen Vatan partisi bu zor günlerde de çoban ateşini dört bir yandan yaktı. Krizden nasıl çıkılır diyenlere üretimi adres gösterdi.

Üretim Devrimini anlatmak için onlarca kurultay düzenlendi. 1500 Muhtarla temasa geçildi. 370 Köy ziyaret edildi. 15 bine yakın esnaf ve ev ziyareti yapıldı. 70 bine yakın programın anlatıldığı bildiri dağıtıldı.

Türkiye’yi ekonomik çıkmazdan kurtarmak için Üretim Devriminin kaçınılmaz olduğu anlatıldı. Anahtar görevinse üreticilerin Millî Hükümetini oluşturmaktan geçtiği belirtildi. Üreticiler siyasete davet edildi.

Kurultaylarda vatandaşa hitap eden Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, Türkiye’nin çıkış yolunu gösterdi. "Üretim devrimi" tabiri herkesçe konuşulur oldu. Perinçek önce zorlukların çekileceğini sonra da çarşı-pazara bereket geleceğini vurguladı.

Köylünün yeniden baş tacı olması için çağrı yapıldı.

2021 yılında ekonomik darboğaz ve üretim sorunlarıyla boğuşan Türkiye'de Alın teriyle, nasırlı elleriyle üreten çiftçinin umudu olan Vatan Partisi şimdi 2022 planları için çalışmalara hız verdi.

# vatan partisi # ekonomi # üretici # Doğu Perinçek # Vatan # çarşı # Pazar # Türk lirası # Kurultayı # üretim devrimi # Üretim Devrimi Kurultayı