''Yuvarlak masanın gizli ayağı HDP'dir''

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, altı muhalefet partisinin aynı masada bir araya gelmesi ile ilgili konuştu. Görünüşte 6, gerçekte 7 partinin bir siyasi dağılma içinde olduklarını ifade eden Devlet Bahçeli, ''Zillet ittifakı havlu atmıştır. Yapılan açıklamada yeni ve dişe dokunur hiçbir şey yoktur. Yuvarlık masanın gizli ayağı HDP'dir.'' dedi.

''Yuvarlak masanın gizli ayağı HDP'dir''

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Devlet Bahçeli, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal geçtiğimiz günlerde bir araya gelmişti.

''YUVARLAK MASANIN GİZLİ AYAĞI HDP'DİR''

Söz konusu 6 partinin bir araya gelerek yaptığı buluşmayı değerlendiren Devlet Bahçeli, ''Bunların işi gücü masa etrafında ömür tüketmektir'' dedi.

Görünüşte 6, gerçekte 7 parinin siyasi bir dağılma içinde olduğunun görüldüğünü ifade eden Bahçeli, yuvarlak masanın gizli ayağının da HDP olduğunu ifade etti.

Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Ne CHP ne de diğer zillet paydaşlarının küresel konular hakkında tek kelime ettiklerine şahit olan yoktur. Bunların işi gücü masa etrafında ömür tüketmektir. Dış politikada çıtları çıkmaz, esameleri okunmaz, bir CHP'linin herhangi bir ittifak ortağının milli bir duruşla itiraz ettiği görülmemiştir.
Zillet ittifakı akşam yatıyor güçlendirilmiş parlamenter sistem diyor, sabah kalkıyor aynı ezberi tekrarlıyor. Politikaları yok, geleceğe dair en ufak bir planları yok. Oturma düzenin nasıl olacağını günlerce konuştular. Yeni bir şey söylemekten, ortak bir siyasi program üretmekten mahrumiyetlerinin ileri düzeyde olduğu bir kez daha anlaşılmıştır.
Görünüşte 6, gerçekte 7 partinin bir siyasi dağılma içinde oldukları bir kez daha görülmüştür. Zillet İttifakı havlu atmıştır. Yapılan açıklamada yeni ve dişe dokunur hiçbir şey yoktur. Yuvarlak masanın gizli ayağı HDP'dir. Zillet İttifakı'nın 28 Şubat'a gün vermesi elbette tesadüfi değildir. Zillet İttifakı tarafını belli etmiştir.
# chp # mhp # hdp # İyi Parti # devlet bahçeli # parti # kemal kılıçdaroğlu # tbmm # son dakika # ali babacan # Ahmet Davutoğlu # deva partisi # meral akşener # Devlet # saadet partisi # muhalefet # grup toplantısı # Demokrat Parti # Temel Karamollaoğlu # Gelecek Partisi # zillet ittifakı # Gültekin Uysal