Yaşlı kadın taksicilere adeta yalvardı

İstanbul Fatih'te yaşlı bir kadın, kendisini almayan taksicilere adeta yalvardı.. O anlar kameralar tarafından da kaydedildi. Tepki çeken olay sonrası taksicilerin araçları 3 gün süre ile trafikten men edildi, ruhsatları da askıya alındı.

Yaşlı kadın taksicilere adeta yalvardı

İstanbul Fatih’te hastaneden çıkan yaşlı kadın kendisini almayan taksicilere, “Taksi ne olur beni al” diyerek yalvardı.

Olay, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nin acil kapısında yaşandı. İddiaya göre, hastaneden çıkan yaşlı bir kadın taksiye binip evine gitmek istedi. Yaşlı kadın el kaldırsa da taksiciler durmayarak yoluna devam etti.

Bir süre bekledikten sonra bir taksi durdurabildi. Yaşlı kadına nereye gideceğini soran taksici mesafeyi beğenmeyerek yoluna devam etti. O anlar kameralara da yansıdı.

Tepki çeken olay sonrası harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, taksi sürücülerinin H.T. ve İ.D. isimli şahıslar olduğunu tespit etti.

Yapılan çalışmaların taksicilerin bağlı olduğu giden durağa giden polis ekipleri cezai işlem uyguladı.

Taksicilerin araçları 3 gün süre ile trafikten men edildi. Taksici ruhsatlarının ise İBB Toplu Ulaşım Hizmetleri tarafından askıya alındığı öğrenildi.

# İstanbul # istanbul # ibb # hastane # polis # ceza # tepki # emniyet # taksi # yaşlı kadın # Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi