Ruhun Duymaz 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Müzayede planı başarılı olacak mı ?

Başrolünde Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı "Ruhun Duymaz" dizisinin dördüncü yeni bölümü büyük ilgiyle bekleniyor. İzleyiciler, Onur'un yaptığı yeni müzayede planını ve dizinin gelecek bölümlerinde neler olacağını merakla bekliyor. İşte Ruhun Duymaz dizisi hakkında bilgiler

Ruhun Duymaz 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Müzayede planı başarılı olacak mı ?

Heyecanla beklenen dizi "Ruhun Duymaz"ın 4. bölümü yaklaşıyor! Başrolde Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı yapım, sosyal medyada büyük konuşma konusu oldu. Reytingleri beklentilerin altında kalsa da, dizi hikayesi ve başrol çiftiyle dikkat çekiyor. Üçüncü bölümde yaşanacaklar ise izleyicileri merak içinde bırakıyor.

RUHUN DUYMAZ 4.BÖLÜM MERAKLA BEKLENİYOR

6 Ağustos Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan dizinin 4. yeni bölümü, izleyicileri büyük bir merakla bekliyor. Dizinin 4. bölüm  fragmanı yayınlandı.

TIKLA İZLE: RUHUN DUYMAZ 4. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

BAŞROL ÇİFTİ BURCU ÖZBERK VE ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

"Duyguları Olmayan Bir Kalp, Aşka Karşı Koyabilir mi?" mottosuyla yola çıkan "Ruhun Duymaz", izleyicileri gizemli ve aksiyon dolu bir dünyaya davet ediyor. Oyuncuların performansı ve sürükleyici senaryosuyla dikkat çeken dizinin, yeni bölümüyle birlikte izleyicileri büyülemeye devam etmesi bekleniyor.

Ruhun Duymaz 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Müzayede planı başarılı olacak mı ? - Resim : 1

# ruhun duymaz dizi # dizi # yeni bölüm fragman # Burcu Özberk # Şükrü Özyıldız