Şeyma Subaşı'nın Kur'an-ı Kerim Paylaşımı Dikkat Çekti! Şeyma Subaşı Kapanacak Mı?

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen, Acun Ilıcalı'nın eski Şeyma Subaşı yine gündemde yerini aldı. Sosyal medya hesabından yaptığı Kur'an-ı Kerim paylaşımıyla dikkat çeken Subaşı, "kapanacak mı?" sorusunu da akıllara getirdi.

Şeyma Subaşı'nın Kur'an-ı Kerim Paylaşımı Dikkat Çekti! Şeyma Subaşı Kapanacak Mı?

Tv8'nin sahibi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz mayıs ayında Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi dünya evine giren Subaşı, evliliği çok sürmeden ile tek celsede boşandı.

Şeyma Subaşı'nın Kur'an-ı Kerim Paylaşımı Dikkat Çekti! Şeyma Subaşı Kapanacak Mı? - Resim : 1

"Ben Bir Müslümanım"

Sosyal medya hesabından yaptığı Kur'an- Kerim paylaşımıyla, "Ben bir Müslümanım ve Allah'ın yazdığı her şeye, peygamberlerin bütün sözlerine gerçekten inanıyorum." dikkat çekti.

"Derin Bir Bağ"

"Her şeyin Kur'an'da anlatıldığı aşikar ve bu bende tarifsiz bir huzur ve adalet duygusu, iyiliğe inanma, iyi olma motivasyonu getiriyor. Kur'an'da Allah'ın ilahi hikmeti parıldar, bizi doğruluk ve anlayış yoluna yönlendirir. Bu duygu gerçekten kelimelerin ötesinde beni alçakgönüllü kılan derin bir bağ."

Şeyma Subaşı'nın Kur'an-ı Kerim Paylaşımı Dikkat Çekti! Şeyma Subaşı Kapanacak Mı? - Resim : 2

Gamze Özçelik'te Tesettüre Girmişti

Yaptığı sosyal yardımlarla gündemde yer alan Gamze Özçelik'te Miraç Gecesinde yaptığı bir paylaşımla tesettüre girdiğini açıklamıştı. 

Şeyma Subaşı'nın Kur'an-ı Kerim ile yaptığı paylaşım da, Subaşı'nın "kapanacak mı?" sorusunu akıllara getirdi. 

# şeyma subaşı # acun ılıcalı