Aydın'da Ulusal Gönüllüleri Buluştu

Aydın’da Ulusal Kanal Gönüllüleri kahvaltıda buluştu. Çok sayıda gönüllünün katıldığı kahvaltıda hedef, Ulusal Kanal’ı birinci kanal yapmak olarak belirlendi.

Aydın’da Ulusal Kanal Gönüllüleri kahvaltıda buluştu. Çok sayıda gönüllünün katıldığı kahvaltıda hedef, Ulusal Kanal’ı birinci kanal yapmak olarak belirlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin adından Ulusal Kanal Aydın Temsilcisi Turgay Öztürk konuklara hitap etti. Öztürk, “Kanalımızın 22’inci, Aydın büromuzun 8’inci yılında siz gönüllülerimizle yeniden birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Ulusal Kanal’la ne kadar gurur duysanız azdır. Ulusal Kanal, Türkiye için gerekli olan bir kanal, bağımsızlığı savunan bir kanal. Biz bunu 15 Temmuz Amerikancı darbe girişiminde kanıtladık.” dedi.

MİLLETİN SESİ, BAYRAĞI

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı da milyonlarca farklı izleyici kitlesine ulaşan Ulusal Kanal’ın Türkiye’nin en etkili kanalı olduğunu belirterek, “Emekçilerin kanalı, üretenlerin kanalı, Mehmetçiğin kanalı, Diyarbakır analarının kanalı, bu milletin sesi, bayrağı. Bu kanalın önünde büyük başarılar var. Biz bugün o başarılara yeni başarılar eklemek için burada toplandık.” dedi. Bursalı, Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD gezisine de değinerek artık Türkiye’de Amerika’dan icazet alarak iktidar olma döneminin sona erdiğini belirtti.

Türkiye’deki halk hareketlerine vurgu yapan Bursalı, Türkiye’nin önündeki fırsatlara dikkat çekti ve Üreticilerin Milli Hükümetine gerek olduğunu ifade etti. Bütün mücadele araçlarına sahip olduklarını söyleyen Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, sözlerini şöyle tamamladı: “O zaman kolları sıvayacağız, çizmeleri giyeceğiz, düzenimizi değiştireceğiz. Kendi düzenini değiştiremeyen Türkiye’nin düzenini değiştiremez.”

DOĞRULARIN KANALI

Ulusal kanal Genel Müdür Yardımcısı Ali Murat Engin de Ulusal Kanal’ın gerçeklerin kanalı, doğruların kanalı, cesurların kanalı, vatanseverlerin kanalı gibi çok sayıda adı olduğunu söyleyerek ancak en güzel adlandırmayı geçen günlerde saygıyla andığımız Amiral Soner Polat’ın yaptığını ve Ulusal Kanal için “Deniz Feneri” dediğini belirtti. Engin şunları ifade etti: “Bizi diğer kanallardan ayıran en önemli özellik işte bu gönüllü ordumuzdur. Sizlerin varlığı sayesinde Ulusal Kanal’ın binlerce genel müdürü, binlerce genel yayın yönetmeni, binlerce haber müdürü, binlerce muhabiri var. Bu muhabirler yalnızca haber yapıp göndermiyorlar, akşam ekran başına geçip haberi takip ediyorlar. Sonra haberi beğenmezlerse bizleri arayıp görüşlerini belirtiyorlar. İşte bizim farkımız budur. Türkiye’miz zorlu süreçlerin içinden geçiyor ama biz bu zorlu süreçlerde tünelin ucundaki ışığı görüyoruz. Örneğin siz daha yakından biliyorsunuz. Ege’de silahlar bize doğrultulmuş durumda. Ekonomide büyük sıkıntılar var. Bu zorluklarla hep birlikte mücadele ediyoruz."

Ali Murat Engin, Ulusal Kanal’ın amacının ayakta kalmak değil kanalı daha ileri nasıl taşımak olduğunu belirterek, “Ulusal Kanal çok yakın bir süreçte birinci kanal olacaktır.” dedi.

# vatan partisi # Ulusal Gönüllüleri # Özgür Bursalı # Ali Murat Engin