Bursa'da Emin Adanur ve yüzlerce vatandaş Vatan Partisi'ne katıldı

Bursa'da yüzlerce vatandaş coşkulu bir törenle Vatan Partisi'ne üye oldu. Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Doğu Perinçek’in de katıldığı törende Bursaspor'un eski başkanı, İnci Sözlük’ün sahibi, İş İnsanı Emin Adanur da Vatan Partisi’ne üye oldu.

Sorunlarına çözüm bulamayanlar Vatan Partisi’ne koştu. Bursa yapılan üye katılım töreni ile yüzlerce vatandaşlar Vatan Partisi’ne üye oldu.

Bursa'da vatandaşlar Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Genel Başkan Yardımcısı Ethem Sancak ve MYK üyesi Şule Perinçek'i Bursa girişinde karşıladı. Oluşturulan uzun araç konvoyuyla üye katılım törenine gidildi. Yolda başlayan coşku salonda da mehter takımı ve halk oyunları ekibinin gösterileriyle sürdü.

Vatan Partisi'nin Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek vatandaşlara Bursa’dan seslendi. Perinçek Türkiye’nin dört bir yanında vatandaşların Vatan Partisi’ne akın ettiğini söyleyerek seçimde “yüzde 7 barajını aşacağız” mesajı verdi.

Perinçek, bankaların artan kârına değindi “bankaların kârını alacağız Üretim Devrimi’nin sermayesini oluşturacağız” dedi

Perinçek Türkiye’nin ve dünyanın gündeminden düşmeyen NATO tehditine de değindi. Perinçek, “NATO ile mücadele ekmek meselesidir” dedi.

Perinçek, “Seçim süreci güvenlik sürecidir” diyerek TSK’nın ve emniyet güçlerinin önemine dikkat çekti.

Törende Bursaspor'un eski başkanı, İnci Sözlük'ün sahibi İş İnsanı Emin Adanur da Vatan Partisi’ne üye oldu.

Coşkulu sloganlar ve alkışlarla sahneye çıkan Adanur Vatan Partisi'ne neden üye olduğunu anlattı.

Adanur’un “Doğu Perinçek gibi bir devlet adamının önderliğinde, bilimi rehber ederek yürümek benim için şeref madalyasıdır” sözleri salonda coşkuyla karşılandı.

Adanur “Türkiye’ye değer katmak için Vatan Partisi’ndeyim” dedi.

Konuşmaların ardından Vatan Partisi'ne üye olan yurttaşlara rozetleri takıldı.

# Bursa # bursa # Bursaspor # vatan partisi # Doğu Perinçek