Doğu Perinçek ve Ethem Sancak Siirt'te

Vatan Partisi Güneydoğu halkının sorunlarına çözüm aramaya devam ediyor. Vatan Partisi'nin bugünkü durağı Siirt oldu Doğu Perinçek ve Ethem Sancak Siirt halkıyla bir araya geldi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve Ethem Sancak Siirt halkının sorularını dinledi

Doğu Perinçek ve Ethem Sancak Siirt'te - Resim : 1

 Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve İş İnsanı Ethem Sancak Siirt halkının sorunlarını dinledi. Siirtli üreticiler, çiftçiler, esnafşar ve hayvancılar sorunlarını dile getirirken, Perinçek Siirt'te Vatan Partisi'ni kurmanın, Siirt halkının iktidarda söz sahibi olması demek olduğunu vurguladı.

Ethem Sancak Siirt halkına Vatan Partisi'ne neden katıldığını açıkladı. Sancak, uygarlığın merkezinin Asya'ya kaydığını, Batı'nın bunun paniğini yaşadığını ve Vatan Partisi'nin buna karşılık doğru yerde mevzilendiğini ifade etti. Ethem Sancak şunları ifade etti:

- Türk Milleti de sistemin dışına çıktı. Halkın %49'u ne Cumhur İttifakı ne Millet İttifakı diyor. İkisinin de programı çürük. Sorunlara çözüm değil. Çözüm ülke için yeni bir stratejik kalkınma. O da Vatan Partisi'nin tarif ettiği planlama, tasarruf, üretim, istihdam ve adil bölüşümdür.
-  Cumhurbaşkanımızın aklı Asya'da ama cesareti Avrupa ve NATO'dan kopmaya yetmiyor.
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Siirtlilere seslendi

Doğu Perinçek ve Ethem Sancak Siirt'te - Resim : 2

 Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek şunları ifade etti:

- Yurtdışındaki dolarları getireceğiz.  O para gelecek. O paralarla fabrikaya, üreticiye, hayvancıya, sanayiye yatırıma ayıracağız. 
 - Yabancı bankalara kar ettirileceğine Siirt'e yardım yapılsın.
- Türkiye'nin kaynakları israf ediliyor, Vatan partisi iktidarında saraylar olmayacak. Türkiye Çankaya'dan yönetilecek. 

"VATAN PARTİSİ ESASLI GENÇ KADROLAR YETİŞRİDİ"

Doğu Perinçek Türkiye'nin kırk yılını sigortaladığı ve nitelikli genç kadrolar yetiştirdiğini ifade etti ve şunları vurguladı:

- Vatan Partisi esaslı genç kadrolar yetiştirdi, bütün gençlere hakimiz. Yozlaşmalara karşı duran genç kadrolar kurduk. Türkiye'nin geleceğini bir anlamda sigorta ettik. Bu sehayatimizde de gördük ki, bölge gençlerimiz aslan gibi. Onlar da bize katılıyor. Türkiye'nin 40 yıllık geleceğine çok esaslı kadrolar yetiştirdik.
- Siirt'te de Vatan Parti'mizi hızlıca kuracağız. Siirt halkı çok değerli insanlar çıkardı. Önümüzdeki hükümette Siirtliler de söz sahibi olacak. 
- Türkiye 500 milyar dolar borca battı, bu sistem yönetilemez hale geldi. Sıcak para peşinde koşarak bu sistemi devam ettiremeyiz, Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan da bu ssitemin sürdürülemez hale geldiğini söyledi. Erdoğan da  Vatan Partisi'nin programında olan şeyleri söylüyor. Biz diyoruz ki, tasarruf yatırım, üretim. Yatırımlar yapacağız, zenginlikler yaratacağız ve bu zenginlikleri hakça paylaşacağız. Türkiye'nin başka programı seçme şansı yok. Önümüzdeki dönem başka bir çözüm olmadığı için, Türkiye Vatan Partisi'nin bu programını hayata geçirecek. Zaman kaybetmeden, doğruyu belirleyelim, Vatan Partisi bu günler için kuruldu.
- Suriye ile Türkiye arasında dikenli telleri yıkacağız. Onlar bizim kardeş halkımız.
- Türkiye'nin bir numaralı sorunu işsizlik sorunu, gezdiğimiz illrede bunu görüyoruz.
Vatan Partisi önderlerinden Ethem Sancak konuşma yaptı

Doğu Perinçek ve Ethem Sancak Siirt'te - Resim : 3

- Gözlerimi açtığımda, karakterimi oluşturduğum, genetiğimde var olan, elli yıllık yoldaşım, dostum ve liderim, Doğu Perinçek'in Vatan Partisi'ne katıldım. Vatan Partisi'nin bir neferi olarak çalışmalara katılıyorum. O yüzden buradayım.
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve İş İnsanı Ethem Sancak Siirtlilerle buluştu

Vatan Partisi Güneydoğu halkının sorunlarına çözüm aramaya devam ediyor. Vatan Partisi'nin bugünkü durağı Siirt oldu. Doğu Perinçek ve Ethem Sancak Siirt halkıyla bir araya geldi.

Doğu Perinçek ve Ethem Sancak Siirt'te - Resim : 4