Vatan Partisi Diyarbakır'da coşkuyla karşılandı

Vatan Partisi Güneydoğu turuna devam ediyor. Mardin'de başarılı bir kurultay gerçekleştiren Vatan Partisi'nin bugünkü durağı Diyarbakır oldu. Doğu Perinçek ve Ethem Sancak, Üreticilerin Milli Hükümeti İçin İktidara Toplantısında Diyarbakırlılarla buluştu.

Vatan Partisi büyük ses getiren Güneydoğu turuna devam ediyor. Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek ve iş insanı Ethem Sancak Mardin'de yoğun ilgi gören il kurultayından sonra Dİyarbakır'a geçti. Sorunlara çözüm arayanlar Diyarbakırlılar "Üreticilerin Milli Hükümeti İçin İktidara Toplantısı"na koştu. Vatan Partisi Diyarbakır il başkanı Ferdi Tanhan Diyarbakır'ın sorunlarını ve taleplerini partiliderlerine anlattı. Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek ve parti liderlerinde Ethem Sancak da çözümü anlattı, Diyarbakırlıları partisinde göreve çağırdı.

Diyarbakırlılar Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek ve iş insanı Ethem Sancak ile buluştu.

"Üreticilerin Milli Hükümeti İçin İktidara Toplantısı" bu görüntülerle başladı. Halk oyunları ekibiyle birlikte Perinçek de halay çekti.

Kürsüde söz Diyarbakır İl Başkanı Ferdi Tanhan'ın oldu. Tanhan, Diyarbakırlıların sorunlarını anlattı.

Ardından kürsüye Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek çıktı. Perinçek Diyarbakır Üretim Devrimi'nin halay başı olacak dedi.

Perinçek bölgenin kanayan yarasına dikkat çekti. HDP ve PKK'nın kaçırdığı çocukları teslim olmaya çağırdı.

Vatan Partisi Lideri, Diyarbakırlıları da partisine katılmaya çağırdı.

Parti liderlerinden Ethem Sancak'ın da hedefinde ittifak partileri vardı, onları çözümsüzlüğüne değindi Sancak, partisinin iktidar yolunda olduğunu vurguladı.

Arıcılar, pazarcılar, hurdacılar, köylüler, çiftçiler... Sorunu olan Diyarbakırlı bu toplantıdaydı. Sorunlarını anlattılar Vatan Partisi'nden çözüm beklediklerini duyurdular.

Etkinliğin sonunda üye katılım töreni düzenlendi. Gençler Vatan Partisi'ne akın etti. Balaban aşireti 105 hane ile Vatan Partisi rozeti taktı.

# vatan partisi # diyarbakır # Doğu Perinçek # ethem sancak # şule perinçek