Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Fatih Keleş'in çok konuşulacak görüntüleri ortaya çıktı!

Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Fatih Keleş'in, para sayarken çekilen görüntüleri gündeme düştü. Ceyhun Bozkurt, o görüntülere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Fatih Keleş'in çok konuşulacak görüntüleri ortaya çıktı!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı ve İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in deste deste para sayarken görüntüleri ortaya çıktı.

Gazeteci Ceyhun Bozkurt, o görüntülere ilişkin ayrıntıları paylaştı. Bozkurt şunları belirtti:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı, İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in bir çanta dolusu parayı sayarken görüntülendiği anlarda odadaki diğerleri bilinmiyordu. Hepsinin bilgisine ulaştım. İşte o odada bulunan kişiler:

Ofisin sahibi Turan Taşkın Özer. Ekrem İmamoğlu'ndan sonra 3 dönem CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı yaptı. 28. Dönem CHP İstanbul Milletvekili.

Görüntülere gelince... Sehpada oturup yemek yiyen Fatih Keleş. İBB SPOR AŞ nin başında. İddialara göre akçeli işleri yapan kişi Fatih Keleş.

Fatih Keleş'in karşısındaki kişi ise önceki dönem İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas. Onların etrafında gidip gelen gencin ismi ise Can. Can isimli kişi Canan Kaftancıoğlu'nun özel kalemi gibiydi deniyor. Masada oturan kişi ise Turan Taşkın Özer'in elemanı.

# ekrem imamoğlu # ibb