Ethem Sancak: "3. bir alternatif var, o da Vatan Partisi"

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ethem Sancak, 2023 seçimlerinin Türkiye’nin en kritik seçimi olduğunu söyledi. Vatan Partisi’nin Meclis’te önemli bir güç olacağını belirtti.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ethem Sancak, Tv100 kanalında siyaset ve seçim gündemine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Sancak, 2023 seçimlerinin Türkiye Cumhuriyeti'nin en önemli seçimi olduğunu söyledi. Cumhur İttifakı ve Altılı Masanın, Batı’nın 70 yıldır Türkiye’ye dayattığı sistemin parçaları olduğunu vurguladı. “Topluma, bunların dışında da bir seçeneği olduğunu göstereceğiz” dedi.

Ethem Sancak, Suriye ile normalleşmeyi de değerlendirdi. Ankara-Şam arasında doğrudan temasın önemine dikkat çekti. Vatan Partisi olarak da Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile görüşmenin gündemlerinde olduğunu belirtti.

Sancak, Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili olarak da "Biden kimi istiyorsa aday o olacak" dedi.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ethem Sancak, CHP Milletvekili Engin Özkoç'un Tank Palet fabrikası ve Altay Tankıyla ilgili iddialarına da yanıt verdi. ABD’nin baskısıyla Türkiye’ye ambargo uygulandığını belirten Sancak, Engin Özkoç hakkında dava açtığı söyledi.

# ethem sancak # vatan partisi