FETÖ'cü Kanter'den Türkiye'ye müdahale çağrısı

Fetö firarisi Enes Kanter, kaçtığı Amerika Birleşik Devletleri’nde bir skandala daha imza attı. Terör örgüt üyesi Kanter, Time dergisine yazdığı makale ile Batı’ya Türkiye’ye müdahale etmesi için çağrı yaptı. "Türkiye, NATO içindeki Rus Truva atıdır." ifadelerini kullandı.

Papa’nın ayaklarına kapanıp, Türkiye’yi şikayet eden FETÖ teröristi Enes Kanter, kaçtığı Amerika Birleşik Devletleri’nden Türkiye düşmanlığına devam ediyor.

FETÖ firarisi Enes Kanter, bu kez Time Dergisine yazdığı makale ile Türkiye’yi hedef aldı. Kanter, "Batı, Erdoğan'ın Tehlikeli Oyununu Sürdürmeyi Bırakmalı" başlıklı yazısında, Batılı ülkelere Türkiye’ye müdahale çağrısı yaptı.

Ukrayna sorununda barış diplomasisi yürüten Türkiye’nin Rusya'ya yaptırım uygulamamasını eleştiren Kanter, “Türkiye, NATO içindeki Rus Truva atıdır. Batı da bu blöfe ses çıkarmıyor." Dedii.

Makale boyunca Türkiye hakkında skandal ifadeler kullananan Fethullahçı Terör Örgütü üyesi Kanter, Türk halkına da ayaklanma çağrısı yaptı. "Batı, Erdoğan'ı durdurmak istemiyor mu? Erdoğan iktidarı devam etsin diye mi uğraşıyorlar? Türkiye halkının demokrasi için ayaklanma, Batı'nın da ona destek verme vakti gelmiştir.” İfadelerini kullandı.

Öte yandan makaleleri okumak isteyenlerden aylık abonelik talep eden Time Dergisi, FETÖ’cü teröristin makalesini ise ücretsiz olarak yayımladı.

# nato # Enes Kanter # fetö