Vatan Partisi Kurultayı'na saatler kaldı

İşçisi, çiftçisi, esnafı, sanayicisi Türkiye'nin öncüleri "Güçlü Devlet Üreten Millet İçin İktidar" şiarıyla yarın Vatan Partisi Amiral Soner Polat Genel Kurultayı’nda buluşacak.

İşçisi, çiftçisi, esnafı, sanayicisi Türkiye'nin öncüleri "Güçlü Devlet Üreten Millet İçin İktidar" şiarıyla yarın Vatan Partisi Amiral Soner Polat Genel Kurultayı’nda buluşacak. Vatan Partisi Cumhurbaşkanı adayının da açıklanacağı büyük kurultay için Arena Spor Salonu'na Türkiye'nin dört bir yanından on binlerce vatandaş akın edecek. Vatan Partisi, Atatürk devrimlerini tamamlama, üretim devrimini hayata geçirme kararlılığını bir kez daha Arena'dan haykıracak.


Vatan Partisi Amiral Soner Polat 11. Olağan Genel Kurultayı 26 Kasım'da Ankara'da yapılacak.

"Güçlü Devlet Üreten Millet İçin İktidara" sloganıyla yapılacak büyük kurultaya Türkiye'nin dört bir yanından katılım olacak. Genci, yaşlısı, çiftçi, işçi, sanayici, esnaf kısacası Türkiye'nin öncüleri, üretenleri bu kurultayda buluşacak.

HDP/PKK'ya bayrak açan Diyarbakır anaları, alın terine kömür karası değmiş madenciler, emeğinin karşılığını isteyen taşeron işçiler de Vatan Partisi kurultayında olacak.

Arena Spor Salonu'nda saat 10'da başlayacak büyük kurultayda sanat gösterisi de yapılacak.

Türk milletinden Türkiye'yi yönetme yetkisi isteyecek olan Vatan Partisi büyük kurultayda 2023 seçimleri için Cumhurbaşkanı adayını da açıklayacak. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek kurultayda bir konuşma yapacak.

Vatan Partililer, Atatürk devrimlerini tamamlamak, üretim devrimini hayata geçirme kararlılığını bir kez daha Arena'dan haykıracak. Kurultaya yurt çapında kaldırılan otobüslerle birlikte on binlerce yurttaşın katılması bekleniyor.

# vatan partisi # kurultay