Vatan Partisi Mardin'de coşkuyla karşılandı

Vatan Partisi Güneydoğu'ya çıkarma yaptı. Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek ve iş insanı Ethem Sancak Mardin'e gitti. Partisinin çözümlerini anlatan Perinçek, İyi Parti, AK Parti ve HDP'den ayrılanların Vatan Partisi'ne katıldığını söyledi.

Vatan Partisi'nin günlerdir merakla beklenen Mardin programı coşkulu bir şekilde yapıldı. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve partinin liderlerinden Ethem Sancak Mardinlilerle buluştu. Yüzlerce Mardinli Perinçek ve Sancak'ı coşkuyla karşıladı.

Perinçek, Mardin il kurultayında katılımcıları Türkçe ve Kürtçe selamladı Perinçek, sözlerine "ABD'nin dayattığı sistem bitti" diye başladı.

Kardeşlik mesajları veren Vatan Partisi lideri, İyi Parti, AK Parti ve HDP'den istifa edenlerin Vatan partisine geçtiğini duyurdu.

Bölgenin en büyük sorunlarından biri su. Perinçek Hükümete seslendi. Kanal İstanbul yerine GAP'ın bitirilmesini söyledi.

Perinçek, kandırılarak dağa götürülenlere seslendi, "elinizdeki PKK silahlarını bırakın" dedi.

Kurultayda konuşan Vatan Partisi liderlerinden Ethem Sancak da dünyanın ve Türkiye'nin yeni bir düzene geçtiğini söyledi:

- Atlantik sistemi çöküyor. Asya uygarlığı ayağa kalkıyor. Bu ayağa kalkışta, Türk ve Kürt'ün elele verdiği Üretim Devrimine dayanan yeni Türkiye başı çekecektir. Doğu Perinçek'in çağrısı budur. Başaracağız.

 Sancak, siyasi araştırma sonuçlarında çıkan vatandaşın sistem dışı arayışına da dikkat çekti, alternatif çözüm yükseliyor dedi.

Kaynak: Ulusal Kanal Haber Merkezi

# Mardin # vatan partisi # Doğu Perinçek # güneydoğu # ethem sancak