Vatan Partisi Mardin 1. Olağan İl Kurultayı

Doğu Perinçek ve Ethem Sancak, Vatan Partisi İl Kurultayı için Mardin'de. Vatan Partisi Genel Başkanı Mardinlilerle buluştu. İl kurultayında çok sayıda Mardinli Vatan Partisi'ne katıldı.

Rozet takma töreni düzenlendi

Vatan Partisi'ne üye olanların rozetleri Genel Başkan Doğu Perinçek, Ethem Sancak, Şule Perinçek ve Vatan Partisi'nin diğer önder kadroları tarafından takıldı. 

Vatan Partisi Nusaybin İlçe Başkanı Vedat Tokay konuşma yaptı

Vatan Partisi Nusaybin İlçe Başkanı Vedat Tokay, konuşmasında, "Güçlü bir devlet için Vatan Partisi iktidara" ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi Derik İlçe Başkanı Kadir Sığınç konuşma yaptı

 Vatan Partisi Derik İlçe Başkanı Kadir Sığınç kürsüden bir konuşma yaptı. Sığınç, bütün katılımcıları selamladı.

Mardinli kanaat önderi Emin Akdoğan konuşma yaptı

 Mardin'in kanaat önderlerinden Emin Akdoğan Vatan Partisi Mardin 1. Olağan Kurultayı'nda bir konuşma yaptı. Akdoğan konuşmasında,  "Doğu Perinçek'i artık mecliste göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Eski İyi Parti Kızıltepe İlçe Yöneticisi Abdullah Yavuz konuşma yaptı

Eski İyi Parti Kızıltepe İlçe Yöneticisi olan Abdullah Yavuz, partisinden istifa ederek Vatan Partisi'ne üye oldu. Kurultayda konuşma yapan Yavuz şu ifadeleri kullandı:

- Bizim amacımız halkımıza hizmet, mazulumu korumak, haksızlığın karşısında dik durmaktır. Zenginin değil, garibanın, yoksulun yanında durmaktır. Siyaset, kötü niyetli değil, halka, vatandaşa hizmet, gönüllerde taht kurmaktır. Türkiye'de olduğu gibi Mardinli vatandaşlarımız da zor bir durumdan geçiyor. Ancak Rabbimiz Kuran'da zenginlere şükredin, yoksullara sabredin buyurmuştur. Türkiye'de vatandaşlar ötekileştirici, kutuplaştırıcı ve de bundan kendisine siyasi pay çıkartmak isteyen hiç kimseye itibar etmediği gibi, halkın bizzat yaşadığı sorunları halka tekrar anlatmak da çözüm olmadığını çok iyi biliyor. Çözümün liyakatli kadrolara sahip, çözüm odaklı olan Vatan Partisi'ni tercih ediyor. Bunun neticesinde buradan bütün Mardinli hemşehrilerimi Vatan Partisi ailesine katılmak için davet ediyorum. 
Vatan Partisi önderlerinden Ethem Sancak konuşma yaptı

Vatan Partisi Mardin 1. Olağan İl Kurultayına Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve İş İnsanı Ethem Sancak katıldı. Kurultayda konuşan Sancak, "Atlantik sistemi çöküyor. Asya uygarlığı ayağa kalkıyor. Bu ayağa kalkışta, Türk ve Kürt'ün elele verdiği Üretim Devrimine dayanan yeni Türkiye başı çekecektir. Doğu Perinçek'in çağrısı budur. Başaracağız." dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek konuşma yapıyor

5 Kasım'da düzenlenen Vatan Partisi Mardin 1. Olağan İl Kurultayına Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve İş İnsanı Ethem Sancak katıldı. Kurultayda konuşan Perinçek "50 milyar dolara İstanbul'da yeni kanal açacağımıza Mardin, Kızıltepe, Harran ovalarını su ile şenlendirelim. GAP'ı büyütelim, ovalarımıza bereket getirelim." dedi.

Doğu Perinçek'in konuşmasından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

- 50 milyar dolara İstanbul'da yeni kanal açacağımıza Mardin, Kızıltepe, Harran ovalarını su ile şenlendirelim. GAP'ı büyütelim, ovalarımıza bereket getirelim.
- Türkiye Büyük zorluklara girdi. Zorluklardan korkmuyoruz. Vatan Partisi cesaretin, kararlılığın, 7 ateşten geçenlerin partisi. 77 ateşten de geçeriz. Biz zorluklarda büyük çözümü görüyoruz.

Vatan Partisi Mardin İl Başkanı Zeynettin Bozan konuşma yaptı
Divan Kurulu Başkanlığı belirlendi

 Divan Kurulu Başkanlığı belirlendi.

Perinçek ve Sancak salona giriş yaptı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve İş İnsanı Ethem Sancak salona giriş yaptı. Salona coşku hakim.

Vatan Partisi Mardin İl Kurultayı

Vatan Partisi Mardin İl Kurultayı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve İş İnsanı Ethem Sancak'ın katılımıyla düzenleniyor. İyi Parti'den istifa edip Vatan partisine katılan onlarca Mardinli Kurultay salonuna giriş yaptı.

# Mardin # Doğu Perinçek # mardin # ethem sancak # vatan partisi