Vatan Partisi 'NATO'dan çıkalım' kampanyası başlattı: "Güçlü NATO güçlü tehdittir"

NATO ülkemizi çevreleyen üslerini artırırken hala güvenlik şemsiyesi gibi sunuluyor. Bu kuşatmaya karşı harekete geçen Vatan Partisi yurt çapında 'NATO'dan Çıkalım' kampanyası başlattı.

Doğuya genişlemeye çalışan NATO, Türkiye için de büyük tehdit oluşturuyor. Üslerin namluları ülkemize dönükken NATO tehdidi görmezden geliniyor.

Vatan Partisi, yurt genelinde “NATO'dan Çıkalım” kampanyası başlattı. Kampanya ile birlikte şehir meydanlarına imza masaları kurulacak, mitingler yapılacak, NATO üsleri protesto edilecek ve halk bu kampanya ile NATO’dan çıkılması için seferber edilecek.

Milli Savunma Bakanlığının "Güçlü NATO Güçlü Türkiye" videosu Vatan Partisi'ni harekete geçirdi.

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, videoyu alıntılayarak; “Yanlış. Güçlü NATO demek; Türkiye'ye güçlü tehdit demek. Çünkü NATO-ABD, Türkiye'ye düşman... NATO'dan Çıkalım” vurgusu yapmıştı.

Vatan Partisi, NATO'dan çıkma stratejik hedefini Türkiye'de tüzüğüne yazan tek siyasi parti olma özelliğini taşıyor. 'NATO'dan Çıkalım' kampanyasına destek vermek için bir de internet sitesi açıldı." www.natodancikalim.com" adresinden imza verilebiliyor. 

# Milli Savunma Bakanlığı # nato # Doğu Perinçek # vatan partisi