Toroslardan İstiklal'e görev köprüsü

Görev Vakfı'nın Aydınlık, Ulusal Kanal ve Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nın bulunduğu tarihi binanın mülkiyetini almak için başlattığı kampanya büyüyor. Vatan Partisi Antalya'da büyük bir heyecan ve kararlılıkla kampanya çalışmalarını yürütüyor. Milletimizin kampanyaya ilgisi büyük. Vatan Partililer, ''yaptık, yaparız'' diyor.

Bu bina, 157 yıldır vatansever, devrimci mücadelenin merkezi… İstiklâl Caddesi Deva Çıkmazı'ndaki gerçeğin kalesi bu tarihi bina için seferberlik ilan edildi. Vatan Partisi Antalya'da, büyük bir kararlılıkla ve heyecanla kampanya çalışmalarını yürütüyor.

Görev Vakfı'nın Aydınlık, Ulusal Kanal ve Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nın bulunduğu tarihi binanın mülkiyetini almak için başlattığı kampanya çığ gibi büyüyor. Antalya'da Vatan Partililer, tarihi bina için görevde...

Tarihi bina, emeklisinden öğrencisine, iş insanından çiftçisine milletin alın teriyle, imecesiyle alınacak. Verme kültürü Türk milletinin özünde var.

Vatan Partisi Antalya İl Başkan Yardımcısı ve İl Örgütlenme Bürosu Başkanı Rıza Türkmendağ, kampanyaya yoğun ilginin olduğunu söyledi.

Bu yoğun ilgi de Vatan Partililere hedef büyüttürdü.

Türkmendağ, tüm vatandaşları kampanyaya destek vermeye çağırdı.

# istanbul # antalya # vatan partisi # ulusal kanal # destek # aydınlık gazetesi # Ulusal # Vatan # aydınlık # Partisi # görev vakfı # kanal