Tarihi bina kampanyasında ivme yükseldi

Görev Vakfı’nın, Aydınlık Gazetesi ve Ulusal Kanal'ın bulunduğu tarihi binanın mülkiyetini almak için başlattığı kampanyaya ilgi her geçen gün artıyor. Vatanseverler kampanyaya emekli maaşlarını, harçlıklarını ve arsalarını da bağışlıyor. Kampanyanın son durumu hakkında bilgi veren Görev Vakfı Başkanı Erkan Önsel, Türk Milleti'ne seslendi, "bağışlar için hızlanalım" çağrısı yaptı.

Haber: Ülkühan Sercan Doğanbey - Kamera: Mevlüt Aydoğdu

Aydınlık Gazetesi ve Ulusal Kanal'ı zirveye taşımak ve 'Üreten Türkiye'yi kurmak için başlatılan tarihi bina kampanyasında ivme yükseldi. Son durumu paylaşan Görev Vakfı Başkanı Erkan Önsel, kampanya için birlik ve beraberliğe işaret etti.

İstiklal Caddesi Deva Çıkmazı’nda yer alan bina, 157 yıldır vatansever, devrimci mücadele geleneğinin merkezi. Önsel, tarihi karargahı satın alma kampanyası için ‘hızlanalım’ çağrısında bulundu.

Türk milletinin imecesiyle tarihi binayı satın alma kampanyası yurt içinde ve yurt dışında yankı uyandırdı. Bağış yapanlar “ vatan borcu” açıklamasıyla imeceye katkısını gönderiyor.

# türkiye # ulusal kanal # türk # haber # aydınlık gazetesi # Ulusal # Vatan # aydınlık # Yurt # görev vakfı # kanal # üreten türkiye