Şehitlere son veda

Terör operasyonlarında şehit olan kahraman güvenlik güçleri son yolculuklarına uğurlandı. Kahramanmaraş, Amasya, Denizli ve Malatya'da törenler vardı.

Terör operasyonlarında şehit olan kahraman güvenlik güçleri son yolculuklarına uğurlandı. Kahramanmaraş, Amasya, Denizli ve Malatya'da törenler vardı.

Al bayrağa sarılı bedenleri yüzlerce kişinin katıldığı törenlerle ebediyete uğurlandı. Suriye ve Irak'ın kuzeyinde şehit olan kahraman güvenlik güçleri memleketlerinde defnedildi.

Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Furkan Gök'ün naaşı için Kahramanmaraş'ta tören yapıldı.
Hasancıklı Mahallesi'ndeki baba ocağından helallik alındı. Cenaze namazının ardından Gök'ün naaşı, Şeyh Ali Sezai Mezarlığı'ndaki şehitlikte toprağa verildi.

Pençe-Kilit Operasyonunda şehit olan uzman çavuş Kubilay Çon'un naaşı Samsun'un Havza ilçesine uğurlandı.
Şehidin naaşı öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında defnedildi.

Piyade Teğmen Bekir Can Kerek de Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatında görev almıştı. Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde tören yapıldı. Helallik alındı. Törene çok sayıda yurttaş katıldı.

Bir şehit töreni de Malatya'da vardı. Özel harekat polisi Aytaç Altunörs, Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde teröristlerin saldırısında şehit oldu.
Kilis'teki törenin ardından memleketine uğurlandı. Kılınan cenaze namazının ardından şehidin naaşı, Şehir Mezarlığı’ndaki şehitliğe defnedildi.

# Kahramanmaraş # suriye # operasyon # terör # denizli # şehit # oldu # malatya # samsun # Fırat Kalkanı # son # amasya