Vatan Partililer kararlı

Görev Vakfı’nın; Aydınlık Gazetesi, Ulusal Kanal ve Vatan Partisi İstanbul il Başkanlığı’nın bulunduğu tarihi binanın mülkiyetini almak için başlattığı kampanya çığ gibi büyük büyüyor.

Vatan Partisi Adana İl Başkanlığı da büyük bir heyecan ve kararlılıkla kampanya çalışmalarını yürütüyor. Büyük fedakarlıklarla devam eden kampanyaya milletimizin ilgisi de yoğun. Vatan Partililer, ”birçok savaşı bu binada üretilen fikirlerle kazandık, bu kampanyanın galibi de biz olacağız.” diyor.

Görev Vakfı’nın; Aydınlık Gazetesi, Ulusal Kanal ve Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın bulunduğu tarihi binanın mülkiyetini almak için başlattığı kampanya çığ gibi büyük büyüyor. Vatan Partisi Adana İl başkanlığı da büyük bir heyecan ve kararlılıkla kampanya çalışmalarını yürütüyor. Büyük fedakarlıklarla devam eden kampanyaya Milletimizin ilgisi de yoğun. Vatan Partililer,” Birçok savaşı bu binada üretilen fikirlerle kazandık, bu kampanyanın galibi de biz olacağız.” diyor.

Türkiye’nin aydınlanma mücadelesinin karargahı, Türkiye’ye yön veren fikirlerin üretildiği tarihi binanın alınması için kampanya çalışmaları Adana’da kararlılıkla sürüyor.

Kampanya, 7’den 70’e Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi takipçilerini heyecanlandırıyor.

İstiklal Caddesi Deva Çıkmazı’ndaki bu tarihi binanın mülkiyetinin alınması için başlatılan seferberliği, Vatan Partisi Adana da büyük bir kararlılıkla ve heyecanla karşıladı.

Görev Vakfı’nın; Aydınlık Gazetesi, Ulusal Kanal ve Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın bulunduğu tarihi binanın mülkiyetini almak için başlattığı kampanyaya Adanalılar sahip çıktı. Vatan Partililer gecesini gündüzüne katarak tarihi bina için görev başında.

Vatan Partisi Adana üyeleri, yıllar önce aldıkları bir iş yerini de kampanya için bağışladı.

Tarihi binanın Türkiye’nin aydınlık geleceği için savaştığını söyleyen Vatan Partisi Adana İl Başkanı Ahmet Suseven, kampanyayı bir savaşa benzeterek, "Bu savaştan da galip çıkacağız” dedi.

Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi Rıza Beke de, bu binanın Atatürk iktidarının dünyaya yön verecek karargahı olacağını söyledi.

# istanbul # türkiye # vatan partisi # kampanya # ulusal kanal # Ulusal # Vatan # aydınlık # Partisi # görev vakfı # kanal # tarihi bina