Anadolu'nun sesi Muharrem Yerli Kars'ta defnedildi

Ömrü boyunca örgütlü yaşadı. Mesleğini severek icra etti. Uzak diyarları yakın eyledi. Bizlere ondan güzel yüreği kaldı. Vatan Partisi MKK üyesi, gazeteci Muharrem Yerli memleketi Kars'ta ebediyete uğurlandı. Vatan Partisi'nde, Gazeteciler Cemiyetinde anma töreni yapıldı.

Doğduğu topraklara defnedildi Anadolu'nun sesi Muharrem Yerli...

Ani gidişi sevenlerini yasa boğdu.

Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu üyesi ve Ulusal Kanal programcısı Muharrem Yerli, geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu.

Eğilmez, bükülmez bir Aydınlıkçı'ydı. Şair yürekliydi. İnsancıldı. Mücadelesine aşıktı.

Köyden Köye programıyla uzakları yakın eden Yerli için Gazeteciler cemiyet ve Vatan Partisi Kars il başkanlığında tören yapıldı.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nusret Senem, Yerli'yi anlattı.

Yerli 1966 yılında Kars’ın Arpaçay ilçesinde doğdu. 30 yıldır gazetecilik yapan Yerli, Kars’ta yerel televizyon program yapımcılığı, haber müdürlüğü ve genel yayın yönetmenliği yaptı.

2002 genel seçimlerinde Kars’tan İşçi Partisi milletvekili adayı oldu. 2004 yılında Kars Bora gazetesini kurdu, köşe yazarlığını yaptı. 10 yıl Ulusal Kanal’da “Köyden Köye” programını hazırlayıp sundu. Yayınlanmış üç kitabı bulunuyor.
1991 yılından bu yana Vatan Partisi üyesi olan Yerli, Kars il başkanlığı ve son iki dönemdir Vatan Partisi MKK üyeliği yapıyordu. İki çocuk babasıydı.

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek de Yerli için başsağlığı mesajı paylaştı.

"Yılların emekçisi Ata Sürmeli'de aramızdan ayrıldı.
Vatan Partisi Hatay Samandağ il yöneticisi olan Sürmeli 50 yıldır örgütlü mücadelenin içerisindeydi. Aydınlık ve Ulusal'ı büyütmek için çalışmaların en önünde görev almıştı."

# vatan partisi # Doğu Perinçek # oldu # Ulusal # Vatan # son # Partisi # merkez karar kurulu # muharrem yerli